Over Vakmedianet

  • 350Collega's
  • 56Merken
  • 1.2Miljoen Lezers
  • 1001Producten

Vakmedianet sinds 2008

Vanaf 2008 heeft Vakmedianet in ieder segment en in iedere branche marktleiderschap opgebouwd met sterken merken, die staan voor relevante en betrouwbare websites, tijdschriften, opleidingen en congressen binnen de betreffende community. De uitgeverij is momenteel georganiseerd in 20 uitgeefgroepen, die dicht op de markt opereren met eigen uitgeef-, sales- en marketing- en eventteams. De ruim 300 medewerkers van Vakmedianet werken vanuit de locaties Alphen aan den Rijn, Deventer en Doetinchem.

Vakmedianet wint DDMA Customer Data Award

Vakmedianet heeft de DDMA Customer Data Award 2016 in de wacht gesleept. De jury verkoos Vakmedianet boven de andere genomineerden Marlies Dekkers, Centraal Beheer Achmea en Essent.

De Customer Data Award wordt jaarlijks uitgereikt door DDMA, de brancheorganisatie voor data driven marketing. De prestigieuze prijs is een waardering voor de organisatie die klantdata op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weet in te zetten. De genomineerden zijn door een vakjury beoordeeld op verschillende criteria, waaronder rendement, verankering in de organisatie en de impact van het datagebruik op klanten.