Webredacteur

Omschrijving

Werken bij Vakmedianet betekent werken bij een business-to-business mediabedrijf dat voorop loopt bij online innovaties. Wij investeren in nieuwe technologieën om de ruim 1,2 miljoen professionals die wij bereiken, online altijd de beste content beleving te geven. Natuurlijk willen we deze professionals ook de beste content bieden. Daarom creëren meer dan 300 collega’s dagelijks boeiende en bindende content in de vorm van interviews, reportages, video’s, blogs en vlogs, podcasts en e-learnings in meer dan 56 vakgebieden. Deze content verspreiden we via onze websites, magazines, social media-kanalen en nieuwsbrieven, maar ook via grote live events en opleidingen. 


Vakmedianet is voor het cluster Finance per direct op zoek naar een:

Webredacteur

Jouw nieuwe baan:
Als webredacteur maak je voor ons merk cm: interviews, berichten en artikelen voor financiële professionals. Robotisering, blockchain en risicomanagement zijn zomaar een paar voorbeelden van onderwerpen waarin jij je gaat verdiepen. Ook bedenk je zelf boeiende onderwerpen en invalshoeken binnen de contentstrategie, ga je onze socials verder uitbouwen en heb je veel contact met de doelgroep, zoals voor onze rubriek Rising Stars. Hierin geven we ambitieuze young professionals een podium. Daarbij werk je samen met je collega’s volgens onze ‘online first’ strategie. Hierdoor kunnen lezers jouw SEO-technische hoogstandjes meteen op hun smartphone lezen. Of zien en horen via video’s en podcasts, als je daarover goede ideeën hebt.
Het Finance portfolio van Vakmedianet is volop in beweging. We werken met een gezellig team hard aan de (door)ontwikkeling van onze merken, producten en events. Dit betekent dat meedenken op prijs wordt gesteld en er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding en journalistieke kwaliteiten: wegklikken bij teksten van jouw hand is behóórlijk lastig.
  • Je bent handig met CMS (WordPress), social media, Google Analytics en SEO. En natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op online gebied.
  • Je hebt de ambitie om de bezoekersaantallen en terugkerende bezoekers op cmweb.nl een boost te geven, en hebt goede ideeën over hoe je dit voor elkaar gaat krijgen.
  • Je bent een sterke planner: zowel je eigen deadlines als die van onze bloggers en andere externe partijen leid jij in goede banen.


Wat wij bieden:

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waarin veel ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng en je samen met collega’s concrete resultaten neerzet. Als leidende business-to-business uitgeverij in Nederland bieden wij uiteraard een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden, een uitstekende pensioenvoorziening en een intern trainingsprogramma. En niet te vergeten; goede lunches, werkfruit, borrels, dart- tafeltennis faciliteiten en een jaarlijkse BBQ.


Enthousiast?
Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met CV en motivatie in t.a.v. Ad Heijblok, HR manager. Reageren kan tot 13 april 2020. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Renske van de Merbel, uitgever/ algemeen hoofdredacteur van het Finance portfolio, tel: 06 133 29 773 of e-mail: Renskevandemerbel@vakmedianet.nl.