Stagiaire marketing en events

Omschrijving

Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Met onze online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken wij meer dan 1.2 miljoen professionals en beslissers in diverse branches. Vakmedianet is gevestigd in Alphen aan de Rijn en Doetinchem.


Voor het Merk Management Support, op ons kantoor in Alphen aan den Rijn, zijn wij voor het najaar van 2020 op zoek naar een stagiair marketing & events. Management Support is de community en kennisplatform voor managementondersteuners, secretaresses en office managers. Met maandelijks zo’n 5.000 magazine lezers, 34.000 nieuwsbrief abonnees, ruim 100.000 unieke websitebezoekers en duizenden deelnemers aan onze opleidingen en events per jaar, zijn we de bron waar deze doelgroep naar toe gaat om toekomstbestendig te blijven.

Het betreft een meewerkstage voor een periode van minimaal 12 weken, vanaf 32 uur per week.


Wat ga je doen?

In deze veelzijdige en afwisselende stage, ondersteun je onze marketeer en eventmanagers bij marketing gerelateerde projecten. Naast de dagelijkse werkzaamheden die wij als team gezamenlijk oppakken, krijg je direct een eigen project of onderdeel van een project toegewezen. Denk hierbij aan wervingscampagnes voor een van onze events, een designverbetering van de website, nieuwsbrief of mailing. Reguliere werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn het bijhouden van de webshop & social media, het inrichten en analyseren van campagnes, het opstellen van emails of opvragen van offertes voor locaties, catering en audio.

Kortom, je maakt uitgebreid kennis met de verschillende facetten van marketing en eventmanagement. Van ideevorming tot aan uitvoering en evaluatie.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou:

  • HBO denk- en werk niveau
  • Je volgt een opleiding waarbij marketing, communicatie, commerciële economie, gastvrijheid of hotellerie centraal staat.
  • Je weet van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief
  • Je bent flexibel ingesteld
  • Je hebt gevoel voor taal en beheerst het Nederlands in woord en schrift (pre)
  • Je bent niet bang voor systemen.
  • Je wilt een eigen project managen
  • Je kan in teamverband, maar ook zelfstandig werken


Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met CV en motivatie in t.a.v. Pauline Keuzekamp (Marketeer Management Support)