Stagiair(e) Market Researcher Europe ​

Omschrijving

Vakmedianet is de leidende business-to-businessuitgeverij in Nederland. Met onze onlineplatformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken wij meer dan 1,2 miljoen professionals en beslissers in diverse branches. Vakmedianet is gevestigd in Doetinchem, Deventer en Alphen aan de Rijn.

Bij de uitgeefgroep Food & Horeca in Doetinchem is een stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste hbo-student (IBL/CE/Communicatie - meeloopstage).


Wij vragen

Als researcher (stagiair) ga je meewerken aan de publicatie van Distrifood Retailplanner Europe. De Distrifood Retailplanner Europe is een Engelstalige gids die een overzicht geeft van de belangrijkste foodretailers in Europa, zoals Carrefour, Ahold et cetera. De retailplanner is een van fooddataproducten die onder de vlag van het supermarktblad Distrifood wordt uitgegeven. De regie van dit project ligt in jouw handen. Je maakt en bewaakt de planning, ontwerpt samen met de vormgever de cover, denkt mee met marketing over de verkoopstrategie. Als researcher werk je zelfstandig, maar heb je wel veel contact met de contentcoördinator. Het is een informele, resultaatgerichte afdeling.

 

Wij bieden 

 Een interessante en leerzame stageplek bij een dynamisch en multimediaal bedrijf. Tijdens deze stage leer je alles over culturele verschillen in de Europese landen, krijg je inzicht in uitgeefproces van print- en digitale publicaties. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op goede coaching en begeleiding en een passende stagevergoeding.

Vereisten

Je bent 3e jaars student van een hbo-opleiding IBL/CE/Communicatie. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, bent native speaker Nederlands en beschikt over goede schriftelijke vaardigheden.

 

Jouw talent 

Je houdt van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief. Je beheerst de Engelse taal goed, en bij voorkeur ook andere Europese talen. Verder ben je klantgericht, professioneel, diplomatiek en stel je je proactief op.

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur een bericht of jouw cv naar Edyta Hop-Deminska, contentcoördinator Distrifood Dynamics/Retailgidsen. E edytahop@vakmedianet.nl of T (088) 5840679. 

 

Op www.vakmedianet.nl vind je een compleet overzicht van onze merken en activiteiten.