Stagiair Redactie AMT

Omschrijving

Niet: “De nieuwe BMW rijdt dynamisch”, maar: “Zo complex is het quad-turbo motorblok van BMW!” En niet: “De 7-traps DSG schakelt soepel”, maar: “Zo ververs je de DSG-olie”, of “Dit zijn de meest voorkomende praktijkproblemen met de DSG-versnellingsbak”. Autotechniek is mooi, is emotie en verandert voortdurend. Daar schrijft de AMT-redactie graag over. Wil jij de leukste redactie van Nederland ondersteunen? Dan zijn we op zoek naar jou!

AMT bestaat al meer dan 80 jaar. Oud he? Maar we zijn nog lang niet bejaard... Wij staan stevig met beide benen in de werkplaats van nu én in die van de toekomst. In bijna elk autobedrijf kun je AMT vinden. Via onze social kanalen hebben we dagelijks contact met meer dan 30.000 volgers. Vinden we leuk!


In elke editie van AMT en op AMT.nl vind je artikelen, foto’s en video’s over (de nieuwste) auto-, motor- en trucktechniek. Daarin leggen we bijvoorbeeld stap-voor-stap uit hoe je bepaalde klussen in de werkplaats aanpakt, leren onze lezers van complexe storingen en laten we de meest uiteenlopende werkplaatsen van autobedrijven uit heel Nederland en België zien.


Maar we doen nog meer: Op ons AMT Garageforum zijn meer dan 30.000 autotechnici actief. Zij helpen elkaar bij lastige storingen, samen is de oorzaak sneller gevonden. AMT Reparatiewijzer is onze database met meer dan 13.000 opgeloste autotechnische problemen. Dat scheelt een techneut heel wat zoekuren. Onze lezers kunnen ons ook in levende lijve ontmoeten. Op onze eigen events als Auto Prof – AMT Live of AMT Diagnose Challenge. Of bij evenementen van (toe)leveranciers in de branche.

Bij AMT houden we van vlot geschreven, praktische content.


Voor de redactie van AMT zijn wij op zoek naar een gedreven en talentvolle

Stagiair Redactie AMT

Wat ga je doen?

 • Als volwaardig lid van het team ondersteun je de redactie in de breedste zin van het woord. Je maakt o.a. online artikelen van persberichten die we binnenkrijgen, Facebook-posts naar aanleiding van inzonden berichten van onze volgers en werkt mee aan de inhoud en vormgeving van AMT printeditie en de content op amt.nl.
 • Je volgt de (redactie)mailbox, selecteert de berichten en uitnodigingen en daar onderneem je actie op.
 • Je werkt nauwkeurig, efficiënt en denkt vooruit. Bijvoorbeeld door vragen voor input voor een volgend nummer al vroegtijdig uit te zetten.
 • Jij leert van ons, maar wij ook van jou. Je denkt, met een frisse blik, mee over de inhoud van AMT-print en online, maar ook over AMT's evenementen. Aan welke onderwerpen, nieuwe rubrieken of contentvormen is behoefte onder de doelgroep van AMT?

Vereisten


Wat zoeken we in jou?

 • Je volgt een opleiding communicatie of journalistiek. Affiniteit met autotechniek is mooi, maar niet noodzakelijk. Het is belangrijk dat je het leuk vind je te verdiepen in de dagelijkse werkzaamheden van je doelgroep. Zo leer je de taal van de automotive professional en weet je hem te informeren en inspireren met jouw content.
 • Je kunt zelfstandig werken, signaleert kansen en hebt een no-nonsense instelling.
 • Je bent niet bang voor deadlines, sterker nog: je hart gaat sneller kloppen van die dynamiek.
 • Je bent bereid de handen uit de mouwen te steken, ook zo nu en dan buiten de gebruikelijke kantooruren of op onze events.


Wat wij bieden:

 • Een leerzame stageperiode als part of the team.
 • Veel afwisseling, geen dag is hetzelfde!
 • Een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Standplaats Doetinchem (inclusief dartbord en fijn bedrijfsrestaurant).
 • Flexibel vanuit huis werken
 • Een fijne stagevergoeding.


Vakmedianet

Wij zijn onderdeel van Vakmedianet (VMN), het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. Dagelijks bereikt VMN ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. We inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen.


Je bent overtuigd!

Ben jij de teamplayer die wij zoeken? Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Ad Heijblok, HR manager. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze hoofdredacteur Tom Polman, 088-5840706, tompolman@vakmedianet.nl.