Stagiair opleidingscoördinator

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leerzame stage? Wil jij alles te weten komen over opleidingen, events, marketing en redactie? Heb jij leerdoelen voor jezelf waar wij je mee zouden kunnen helpen? Kruip dan achter je computer en mail ons snel.


Stagiair opleidingscoördinator

Voor het cluster Opleidingen van ons kantoor in Alphen aan den Rijn, zijn wij per direct op zoek naar een stagiair, die meewerkt aan de organisatie van onze opleidingen. Startdatum is bespreekbaar, hierin zijn wij flexibel. Het betreft een meewerkstage voor een periode van minimaal 12 weken, 37,5 uur per week.

Dit ga je doen als stagiair opleidingscoördinator bij Vakmedianet

In deze veelzijdige en afwisselende stage, ondersteun je de Opleidingscoördinatoren bij de diverse projecten, waarbij ze verantwoordelijk zijn voor de planning, organisatie en kwaliteit van de opleidingen binnen Vakmedianet. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een eigen project of onderdeel van een project en draagt bij aan de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling. Denk hierbij aan het maken van planningen, het voorbereiden van evaluaties, het maken van rapportages, contacten met deelnemers en sprekers, contacten met locaties, opvragen van offertes voor locaties of technische ondersteuning bij online opleidingen, catering, begeleiden van opleidingen op locatie of online, etc... Uiteraard ga je mee naar enkele van onze opleidingen. Je maakt deel uit van ons enthousiaste opleidingsteam en werkt nauw samen met marketing. Kortom, je wordt nauw betrokken bij verschillende facetten van het organiseren van opleidingen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou:

  • Voorkeur voor een HBO 3e klas denk- en werk niveau.
  • Je volgt een opleiding waarbij marketing, events, communicatie, commerciële economie, facilitaire dienstverlening en/of gastvrijheid centraal staat.
  • Je weet van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief.
  • Je bent flexibel ingesteld.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift.
  • Je kunt goed overweg met diverse computer programma’s en systemen.
  • Je bent in staat om een eigen project te managen.
  • Je bent een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken.
  • Je bent representatief en professioneel.
  • En tenslotte denk je altijd vanuit de gebruiker/ klant.


Vakmedianet


VMN (Vakmedianet) is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,2 miljoen professionals in meer dan 50 bedrijfstakken en niches. We verbinden, inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen.

Vakmedianet verhuist begin september naar een modern pand in Zeist (10 km van Utrecht centraal). Waar samenwerking, interactie en fun centraal staan.Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Stuur dan via de website je motivatie en CV naar Linda van der Hoeven of bel naar 06 27 25 57 60.

Op www.vakmedianet.nl tref je een compleet overzicht aan van onze merken en activiteiten.