Stagiair marketing & events

Omschrijving

VMN (Vakmedianet) is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,2 miljoen professionals in meer dan 50 bedrijfstakken en niches. We verbinden, inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen.

Vakmedianet verhuist begin september naar een modern pand in Zeist (10 km van Utrecht centraal). Waar samenwerking, interactie en fun centraal staan.


Voor de merken Management Support en Arbo zijn wij voor het najaar van 2021 op zoek naar een 


stagiair marketing & events


Management Support is de community en het kennisplatform voor managementondersteuners, secretaresses en office managers. Met maandelijks zo’n 5.000 magazine lezers, 34.000 nieuwsbrief abonnees, ruim 100.000 unieke websitebezoekers en duizenden deelnemers aan onze opleidingen en events per jaar, zijn we de bron waar deze doelgroep naar toe gaat om toekomstbestendig te blijven.


Arbo is dé community voor iedereen die arbeidsomstandigheden in zijn of haar takenpakket heeft. Denk daarbij aan veiligheidskundigen, arbo-coördinatoren, arbo-adviseurs, bedrijfsartsen, KAM-managers, arbeidshygiënisten, ergonomen en arbeids- en organisatiedeskundigen werkzaam in advies, uitvoering en beleid. Met gerenommeerde media, waaronder het toonaangevend Vakblad Arbo, de hoogwaardige en actuele website www.arbo-online.nl, wekelijkse e-mailnieuwsbrief en diverse evenementen wordt de doelgroep in alle facetten van het vak voorzien van informatie.

Het betreft een meewerkstage voor een periode van minimaal 12 weken, vanaf 32 uur per week. Daarbij werk je ongeveer 2 dagen per week op ons hoofdkantoor in Zeist en deels vanuit huis.


Wat ga je doen?

In deze veelzijdige en afwisselende stage, ondersteun je onze marketeer en eventmanager bij marketing gerelateerde projecten. Naast de dagelijkse werkzaamheden die wij als team gezamenlijk oppakken, krijg je direct een eigen project of onderdeel van een project toegewezen. Denk hierbij aan wervingscampagnes voor een van onze events, een designverbetering van de website, nieuwsbrief of mailing. Reguliere werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn het bijhouden van de webshop & social media, het inrichten en analyseren van campagnes, het opstellen van emails of opvragen van offertes voor locaties, catering en audio.

Kortom, je maakt uitgebreid kennis met de verschillende facetten van marketing en eventmanagement. Van ideevorming tot aan uitvoering en evaluatie.

Vereisten

Wat verwachten wij van jouw?

  • HBO denk- en werkniveau
  • Je volgt een opleiding waarbij marketing, communicatie, commerciële economie, gastvrijheid of hotellerie centraal staat
  • Je weet van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief
  • Je bent flexibel ingesteld
  • Je hebt gevoel voor taal en beheerst het Nederlands in woord en schrift (pre)
  • Je bent niet bang voor systemen
  • Je wilt een eigen project managen
  • Je kan in teamverband, maar ook zelfstandig werken.


Enthousiast?

Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met CV en motivatie in t.a.v. Faysal El Morabit, Recruiter. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Pauline Keuzekamp, Marketeer Management Support en Arbo , tel. 06 156 28 027 of e-mail paulinekeuzekamp@vakmedianet.nl .