Stagiair

Omschrijving

Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Met onze online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken wij meer dan 1.2 miljoen professionals en beslissers in diverse branches. Vakmedianet is gevestigd in Doetinchem, Deventer en Alphen aan de Rijn.

Voor het cluster Logistiek & Mobiliteit van ons kantoor in Doetinchem, zijn wij met ingang van februari 2020 op zoek naar een stagiair, die meewerkt aan de events. Hierin zijn wij flexibel, dus ook een latere startdatum bijvoorbeeld in juli, augustus of september is bespreekbaar.

Het betreft een meewerk stage voor een periode van minimaal 12 weken, 37,5 uur per week.

Wat zoek jij?
Ben jij op zoek naar een leerzame stage? Wil jij alles te weten komen over events, marketing, sales en redactie? Heb jij leerdoelen voor jezelf waar wij je mee zouden kunnen helpen? Kruip dan achter je computer en mail ons snel. Wij werken het hele jaar door met stagiaires met wie wij onze kennis en ervaring kunnen delen en die ons de handjes geven die we nodig hebben in onze dynamische eventswereld!

 

Inhoud stage
In deze veelzijdige en afwisselende stage, ondersteun je de Event Coördinatoren bij projecten. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een eigen project of onderdeel van een project en draagt bij aan de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling. Denk hierbij aan het maken van planningen, het voorbereiden van evaluaties, het maken van rapportages, contacten met deelnemers en sprekers, contacten met event locaties, opvragen van offertes voor locaties, catering en audio, maken van presentaties etc... Uiteraard ga je mee naar al onze events en maak je deel uit van ons enthousiaste team. Kortom, je wordt nauw betrokken bij verschillende facetten van events ter ondersteuning van onze titels en het bereiken van onze doelgroepen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou:

  • Voorkeur voor een HBO 3e klas denk- en werk niveau. Onze ervaring met MBO stagiairs is wisselend, maar bij een goede match ben ook jij zeker welkom!
  • Je volgt een opleiding waarbij marketing, events, communicatie, commerciële economie, facilitaire dienstverlening en/of gastvrijheid centraal staat.
  • Je weet van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief.
  • Je bent flexibel ingesteld.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift.
  • Je kunt goed overweg met diverse computer programma’s en systemen.
  • Je bent in staat om een eigen project te managen.
  • Je bent een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken
  • Je bent representatief en professioneel
  • En tenslotte denk je altijd vanuit de gebruiker/ klant

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Stuur dan via de website je motivatie en CV met pasfoto naar Aletta Martens of bel naar 06 10 30 10 53

Op www.vakmedianet.nl tref je een compleet overzicht aan van onze merken en activiteiten.