Stage Market researcher Europe

Omschrijving

Dagelijks bereikt Vakmedianet (VMN) meer dan 1,5 miljoen professionals en ondernemers in meer dan 50 branches. We inspireren en informeren deze professionals met diepgaande en specifieke on- en offline content, events, opleidingen en data-oplossingen. Daarmee creëren we een blijvende impact in een groot aantal branches, zoals Bouw, Food, Horeca, Logistiek, Facilitair, Automotive, Verzekeringen, HR, Finance, et cetera. Belangrijke titels zijn onder meer Distrifood, Cobouw, AM, Logistiek, Vastgoedmarkt en Misset Horeca.


Bij het cluster Food & Horeca is een stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste hbo-student (IBL/CE/Communicatie - meeloopstage).


Wat ga jij doen?
Als researcher (stagiair) ga je meewerken aan de publicatie van Distrifood Retailplanner Europe. De Distrifood Retailplanner Europe is een Engelstalige gids die een overzicht geeft van de belangrijkste foodretailers in Europa, zoals Carrefour, Ahold et cetera. De retailplanner is een van fooddataproducten die onder de vlag van het supermarktblad Distrifood wordt uitgegeven.
De regie van dit project ligt in jouw handen. Je maakt en bewaakt de planning, ontwerpt samen met de vormgever de cover, denkt mee met marketing over de verkoopstrategie.
Als researcher werk je zelfstandig, maar heb je wel veel contact met de contentcoördinator. Het is een informele, resultaatgerichte afdeling.

Vereisten

Wat zoeken wij in jou?

Je bent 3e jaars student van een hbo-opleiding IBL/CE/Communicatie. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, bent native speaker Nederlands en beschikt over goede schriftelijke vaardigheden.

Je houdt van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief. Je beheerst de Engelse taal goed, en bij voorkeur ook andere Europese talen. Verder ben je klantgericht, professioneel, diplomatiek en stel je je proactief op.


Wat bieden wij jou?

Een interessante en leerzame stageplek bij een dynamisch en multimediaal bedrijf. Tijdens deze stage leer je alles over culturele verschillen in de Europese landen, krijg je inzicht in uitgeefproces van print- en digitale publicaties. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op goede coaching en begeleiding en een passende stagevergoeding.

De verwachting is dat wij rond de zomer verhuizen naar de regio Utrecht. Gedurende de coronaperiode werken wij allen vanuit huis. Met de verhuizing naar de nieuwe locatie zullen wij deels vanuit huis en deels vanuit het nieuwe pand werken.


Je bent overtuigd!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar Edyta Hop-Deminska, contentcoördinator Distrifood Dynamics/Retailgidsen of neem contact op via mail: edytahop@vakmedianet.nl of tel.: (088) 584 06 79.

Op www.vakmedianet.nl vind je een compleet overzicht van onze merken en activiteiten.