(Senior) Online Marketeer (32-36 uur)

Omschrijving

Management Support is hét platform waar de Nederlandse managementondersteuner bij blijft op haar vakgebied en waar adverteerders naartoe komen om met deze doelgroep in contact te treden. Met een magazine, website, boeken, evenementen en een uitgebreid opleidingsportfolio informeren, inspireren en trainen wij jaarlijks vele duizenden assistenten. Voor ons kantoor in Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar een ervaren:


(Senior) Online Marketeer
Management Support-titels


Als marketeer vergroot je ons bereik en stuur je op maximale conversie naar onze producten & diensten. Jij neemt de regie over ons gehele marketingproces: van analyse, strategie, conceptcreatie, tot de uitrol van campagnes en acties. Je bent actief op alle relevante kanalen, binnen ons eigen netwerk en daarbuiten.

Je bent nieuwsgierig om jouw doelgroep (managementondersteuners) maximaal te begrijpen en te doorgronden. Deze kennis vertaal je naar (nieuwe) producten, diensten en bijbehorende marketingconcepten. Met als doel: een maximaal renderende customer journey en tevreden adverteerders. Daarbij ben je verantwoordelijk voor:


 • Het gebruiken van de juiste datasets voor jouw campagnes (van kwalitatief onderzoek tot trainingsreviews); dit doe je in samenwerking met specialisten
 • Bedenken en ontwikkelen van nieuwe online marketingconcepten met bijbehorende (online) marketingstrategieën
 • Lanceren en optimaliseren van diverse (digitale) marketing- en leadgeneration campagnes
  (email, SEO, SEA, display, mobile marketing, affiliatie marketing, etc.)
 • Verbeteren van de customer journey voor het Management Support platform
 • Aanvullen, verbeteren en versnellen van onze (intelligente) content marketing strategieën (inclusief social)


Vereisten

Wat zoeken we in jou?

 • Minimaal afgeronde Hbo-opleiding
 • Circa 4 – 6 jaar relevante werkervaring als (online) marketeer binnen een commerciële organisatie (zakelijke dienstverlening) of online bureau
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het zelfstandig ontwikkelen van een concept naar een marketingstrategie
 • Je bent analytisch goed; je wendt data aan voor de validatie van jouw campagne
 • Je bent tekstueel en creatief sterk (copy/regie op teksten)
 • Je hebt ervaring met database -en emailmarketing
 • Je bent planmatig sterk; je leidt diverse campagnes van A-Z

Waar ga je werken?


Je komt te werken in een bestaand team van marketeers, eventmanagers en redactie. Je rapporteert direct aan de Uitgever van het Management Support cluster in Alphen aan den Rijn.
Vakmedianet is een dynamisch bedrijf dat door verschillende overnames in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot de nr1 B2B uitgever in Nederland. Binnen onze portefeuille hebben we meer dan 50 sterke merken met een rijke historie. Samen geven we vorm aan de digitale transitie en spelen we in op de veranderende behoeftes van onze lezers, gebruikers en adverteerders. Werken binnen deze organisatie betekent werken binnen een platte hiërarchie met veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.


Je bent overtuigd!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Thijs van Pinxteren (Uitgever Management Support) via: thijsvanpinxteren@vakmedianet.nl / 06-20 970 561