Senior Accountmanager Bouwmachines

Omschrijving

Senior Accountmanager Bouwmachines


VMN-media

Dagelijks bereikt VMN media meer dan 1,5 miljoen professionals en ondernemers in meer dan 50 branches en niches. We inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen. Hen voorzien van diepgaande en specifieke content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in een groot aantal branches, zoals Bouw, Food, Horeca, Logistiek, Facilitair, Automotive, Verzekeringen, HR, en Finance.


Word jij enthousiast van het managen en verder uitbouwen van accounts in de bouw- en infrasector? Binnen ons Bouw & Installatie-salesteam zijn wij voor onze titel Bouwmachines opzoek naar een Senior Accountmanager.


De uitdaging

VMN media zoekt een Senior Accountmanager voor de titel Bouwmachines. In deze rol ben je nationaal verantwoordelijk voor de verkoop van commerciële proposities voor dit merk. Je kunt hierbij denken aan o.a. (digitale) advertenties, contentmarketing, eventsponsoring en leadgeneratieproducten. Je maakt deel uit van het salesteam Bouw & Installatie waar meerdere sterke merken onderdeel van uitmaken. In deze rol werk je nauw samen met collega's van sales, marketing en redactie en rapporteer je aan de Sales Manager.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven salespersoon die autonoom kan werken, kan schakelen met verschillende stakeholders en zich graag onderdompelt in de wereld van Bouwmachines. Iemand die de komende jaren de advertentieomzet uit deze markt voor VMN media verder kan ontwikkelen d.m.v. sterk relatiebeheer en het vergroten van het klantportfolio. Snap je de communicatie- en sales doelstellingen van B2B-adverteerders en ben je een sterke inhoudelijke gesprekspartner? Ben jij als geen ander in staat om vanuit een briefing de behoefte van een klant te vertalen in een campagnevoorstel? Dan zoeken we jou!


Wat bieden wij?

 • Een stevige rol als Senior Accountmanager bij dé leidende B2B-uitgeverij van Nederland met veel ruimte voor eigen inbreng.
 • Hybride werken. Bij klanten aan tafel, vanuit huis en vanuit ons moderne kantoorpand in Zeist.
 • Een afwisselende baan in een energiek en groeiend commercieel team
 • Fulltime werkweek van 36 uur waardoor je iedere twee weken een dag vrij bent.
 • Aantrekkelijk salaris en bonusregeling, uitstekende pensioenvoorziening en een keuzebudget van 12% van het bruto salaris.
 • Laptop, Iphone en auto van de zaak


Vereisten

Wat verwachten wij?

Voor deze functie zijn wij opzoek naar een energieke, doortastende, klantgerichte denker die in staat is om goed op alle niveaus te communiceren. Verder verwachten wij het volgende van jou:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Tenminste 5 jaar werkervaring in een zelfstandige verkoopfunctie in de mediabranche. Bij voorkeur B2B. (Kennis van of interesse in de bouwwereld is een pré)
 • Kennis van (digital) advertising en de vertaling van marketingdoelstellingen
 • Netwerken geeft jou energie.
 • Het organiseren van je eigen werk beheers je goed.

Je bent overtuigd!

Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de procedure of over VMN Media als werkgever? Neem dan direct contact op met onze Corporate Recruiter Jasper Magis via 0615643950 / jaspermagis@vmnmedia.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met Daan de Heus (Sales Manager).

E daandeheus@vmnmedia.nl

T 06 51 82 07 59

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.