Redacteur Distrifood en Foodmagazine

Omschrijving

Ben jij die gedreven journalist met aantoonbare journalistieke ervaring? Ben jij een echte nieuwsjager, die ook in staat is om nieuws te duiden en die precies weet hoe je daar online mee om moet gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn Distrifood en Foodmagazine, de belangrijkste nieuws- en achtergrondtitels voor professionals in de foodbranche.

Distrifood en Foodmagazine zijn journalistiek gemaakte titels die de hele foodsector coveren, van Albert Heijn tot Jumbo en Van Heineken tot Unilever, met de nadruk op de supermarktsector. We hebben websites, nieuwsbrieven, bladen, events en de dagelijkse ambitie om de beste te zijn op ons gebied.

Vereisten

Wat wij vragen

- Een scherpe pen

- Nieuwsgevoel

- Creativiteit

- Ervaring met het schrijven voor websites, kranten en/of bladen

- Bij voorkeur ervaring met fotografie, video en graphics


Wat wij bieden

- Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatief

- Een fulltime dienstverband (36 uur)

- Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

- Standplaats is Doetinchem


Ben je overtuigd?

De foodbranche is een onuitputtelijke bron voor nieuwsberichten, interviews, achtergronden, opinies en reportages. Als jij ons wil helpen om nog beter te worden, horen we graag van je.

Solliciteer via de website en stuur jouw cv met korte motivatie met in het onderwerp ‘Ja, ik wil voor Distrifood en Foodmagazine werken.’

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Garstenveld (hoofdredacteur Distrifood en Foodmagazine) via: (06 51 19 98 75)


Over Vakmedianet:

Vakmedianet is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. We bereiken meer dan 1,2 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. Wij inspireren deze professionals via onze off- en online kanalen, events en opleidingen. Het leveren van diepgaande en specifieke content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in de volgende branches: Logistiek, Bouw, Food, Horeca, Facilities, Mobiliteit, Overheid, Verzekeringen, Finance, etc.