Recruitment en Onboarding Specialist

Omschrijving

Vakmedianet (VMN) is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. We inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen.


Voor ons HR team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en pro actieve

Recruitment en Onboarding Specialist


Je uitdaging?

Binnen VMN ben je verantwoordelijk voor Recruitment en Onboarding. Je benadert actief talentvolle kandidaten en bouwt zo aan een talent pool. Dit doe je voornamelijk voor functies in de doelgroepen: digital marketing, data, sales en redactie. Daarnaast vul je ook de stageplekken in en bouw je aan goede relaties met hogescholen en universiteiten.


Je hebt meerdere jaren ervaring als Recruiter en je bent in het verleden bewezen succesvol geweest in het vinden, benaderen en overtuigen van talent, van starters tot aan senior profielen. Jij weet waar onze potentiële kandidaten zich bevinden, zowel online als offline. Je kijkt verder dan een CV en gaat de dialoog aan. Zo ontdek jij ambities, herken je potentie en pik jij de juiste mensen eruit.


Je bent een echte business partner, je neemt de hiring managers mee in jouw expertise en kan ze goed begeleiden in het recruitment proces, maar je vindt het ook belangrijk om goed te begrijpen waar zij zich mee bezig houden.


Jouw werk stopt niet zodra de kandidaat voor ons heeft gekozen. Je zorgt er ook voor dat onze nieuwe collega’s zich welkom en thuis voelen en dat ze snel up en running zijn in hun nieuwe rol.


Recruitment en onboarding staan bij VMN nog aan het begin. Je hebt dus alle ruimte om jouw expertise en creativiteit in te brengen. Er is een grote wens om beide processen naar een hoger plan te trekken en je zult hier samen met de HR director aan werken. Natuurlijk krijg je hierbij ook voldoende support van het HR team en de hiring managers.

Vereisten

Wat zoeken wij in jou?

 • Je hebt ervaring met het bouwen en onderhouden van talent pipelines
 • Je hebt ervaring met het actief sourcen naar kandidaten op alle mogelijke manieren: online databases, job boards, referrals, community ’s binnen bepaalde doelgroepen etc.
 • Jij bent een stevige gesprekspartner en sterk in het managen van verwachtingen richting vacaturehouders, management en directie
 • Je bent zelfstandig en pro actief; je komt zelf met voorstellen en kunt deze ook implementeren
 • Je bent leergierig en blijft continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op jouw gebied
 • Je bent een extraverte en stevige persoonlijkheid met oprechte aandacht voor de mens


Wat bieden wij:

 • Werken in een organisatie die altijd in beweging is, hierdoor is er volop ruimte voor jouw ideeën
 • Een functie waar je nog veel kunt bouwen en veel initiatief kunt tonen
 • Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening. En niet te vergeten leuke extra’s zoals (digitale) borrels en dart- & tafeltennis faciliteiten.
 • In de zomer van dit jaar verhuizen wij naar een mooi nieuw kantoor in de regio Utrecht
 • Na corona blijven we hybride werken, je werkt ongeveer 2 dagen vanuit kantoor en de rest vanuit huis (vaker naar kantoor komen mag natuurlijk altijd)


Enthousiast?

Solliciteer via de website en stuur voor 15 april je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Mischa Mehagnoul, HR Director. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mischa Mehagnoul, HR Director mischamehagnoul@vakmedianet.nl