Performance Marketeer (Hybride)

Omschrijving


Wij zijn VMN media, hét mediabedrijf voor werkend Nederland. Dagelijks bereiken we ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 industrieën. Onder VMN media vallen merken die – soms al eeuwenlang – een begrip zijn in hun niche; zoals Misset Horeca, Distrifood en Cobouw. Via onze sites, apps, kranten en magazines brengen wij het laatste nieuws en achtergronden. Op onze on-en offline events vinden professionals elkaar en door onze opleidingen helpen wij onze lezers continu verder in hun carrière.

Wij zitten midden in een digitale transformatie waarin we onze merken nog sterker maken dan ze op papier al waren. Het perfecte moment om in te stappen dus!


VMN media zoekt jou, Performancemarketeer Food & Horeca

Dankzij jou kunnen straks duizenden ambitieuze professionals verder komen in hun carrière en halen ondernemers meer uit hun bedrijven. Jij zorgt dat onmisbare kennis terecht komt bij echte vakmensen. Je wordt onderdeel van het cluster Food & Horeca dat bestaat uit Distrifood, Misset Horeca, Bakkerswereld en VMT. Dit zijn stuk voor stuk zeer gerenommeerde merken binnen de doelgroep.


Als Performancemarketeer in het cluster Food & Horeca ben je onderdeel van een datagedreven team. Je ben een onmisbare schakel in het behalen van onze online doelstellingen en je houdt je actief bezig met acquisitie, activatie en behoud van onze abonnees. Als jij van data houdt, zijn wij de snoepwinkel waar jij naar zoekt. Hier kun je losgaan met analyses, het bouwen van dashboards en neem je je collega’s mee in jouw learnings en bevindingen. De customer journey is jouw domein. Je weet precies aan welke knoppen je moet draaien om optimalisaties door te voeren

Je werkt veel samen met campagnemarketeers en redacties. Je voorziet hen van heldere inzichten en doet concrete aanbevelingen.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een werkweek van 32 of 36 uur
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast bij wederzijdse tevredenheid
 • Een uitstekend salaris (tot max. €3800 per maand o.b.v. 36 uur) en een aantrekkelijke pensioenvoorziening
 • Een individueel keuzebudget van 12% dat je naar eigen inzicht kunt besteden aan bijv. een opleiding of extra vrije dagen
 • Een uitstekende pensioenvoorziening
 • De mogelijkheid om hybride te werken waarbij je zelf (in overleg met je team) bepaalt wanneer je thuis of juist op kantoor werkt
 • Een kilometer- of OV-vergoeding, daarnaast is er op kantoor ruime gratis parkeergelegenheid
 • VMN media is te vinden in een splinternieuw kantoor in Zeist (10 km van Utrecht CS). Ons kantoor heeft fijne werkplekken, maar is vooral ingericht op (hybride) samenwerken – en natuurlijk op samen lunchen en borrelen.


Vereisten

Wie zoeken wij?

 • Je bent creatief en neemt initiatief, je vindt het leuk om te pionieren
 • Je hebt enkele jaren relevante onlinemarketing-ervaring als performance marketeer, B2B-marketeer of vergelijkbare functies.
 • Je ben analytisch, hebt kennis en ervaring met online marketingtools en het maken van dashboards
 • Je krijgt er een kick van om de hoogste ROI te realiseren via SEO, SEA en social, en om acquisitie- en retentiefunnels continu beter te maken
 • Je bent een enthousiaste teamplayer


Je bent overtuigd!

Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de procedure of over VMN Media als werkgever? Neem dan direct contact op met onze Corporate Recruiter Jasper Magis via 0615643950 / jaspermagis@vmnmedia.nl. Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met uitgever Joop Uitendaal op 06 29 45 52 12 of joopuitendaal@vmnmedia.nl.