Online marketeer

Omschrijving

Vakmedianet is dé business-to-business uitgeverij met het grootste B2B bereik in Nederland. Met onze online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken wij meer dan 1.200.000 professionals en beslissers in diverse branches.
 

Wie ben jij?

Ben jij een hands on online marketeer die in staat is om over de grenzen van je eigen vakgebied te kijken en verbindingen te leggen? Heb je feeling voor content marketing, e-mailmarketing en marketing automation? Steek je graag de handen uit de mouwen en houd je van een pragmatische aanpak? Dan ben jij de online marketeer die wij zoeken.

Vereisten

 

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • 2 tot 4 jaar werkervaring in een online marketing functie.
  • Ervaring met SEO en SEA, A/B testen en Google Analytics
  • Kennis van database-, content- en e-mailmarketing
  • Ervaring in werken met CMS systemen en met databases.
  • Je leert gemakkelijk en bent tech savvy

Wat krijg jij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in de snelst groeiende business-to-business uitgeverij in Nederland, met de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen om te zetten in actie. We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een professioneel team, waarin iedereen zich inzet voor het gezamenlijke resultaat.  Uiteraard bieden wij een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt een 36-urige werkweek, waardoor je om de week een dag vrij bent! Standplaats is Alphen aan den Rijn.

 

Zo ziet jouw dag er uit

’s Ochtends pak je beneden een goede espresso of een lekkere cappuccino en je neemt er natuurlijk direct ook één mee voor je collega boven. Na het checken van de mail controleer je hoe de mailing van gisteren het gedaan heeft en worden de nieuwe campagnes ingepland. Voor sales check je hoeveel leads een campagne zou kunnen opleveren en je mailt hen meteen de nieuwe campagne om even na te kijken voor hij live gaat.

Na de gezellige, gezonde lunch met vers fruit en salades die iedere dag klaar staat bespreek je de cijfers en resultaten met de audience developer en de marketing manager. Wat ging goed, wat kon beter en wat gaan we doen? De middag wordt gevuld met het opzetten en tweaken van campagnes voor boeken, abonnees en events.

 

Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Ad Heijblok, HR manager. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Mineke Vrijenhoek, minekevrijenhoek@vakmedianet.nl.