Online Coördinator

Omschrijving

Word jij enthousiast van het ontwikkelen en beheren van tientallen grote B2B websites die dagelijks worden bezocht door 35.000 professionals op zoek naar vakinformatie? En heb jij ervaring / affiniteit met Wordpress, web ontwikkeling, Analytics/DataStudio, e-mailmarketing en allerlei andere aspecten van webtechnologie? Dan zoeken we jou! Voor ons Online Team zijn wij op zoek naar enthousiaste en zelfstandige Online Coördinator.


Wat ga je doen?

Als Online Coördinator ben je verantwoordelijk voor diverse technische aspecten van de B2B platformen van Vakmedianet. Je bent de spin in het web voor alle werkzaamheden rondom (web)technologie. De focus ligt daarbij op:

  • Het maken van de vertaalslag van de online ontwikkelstrategie naar de praktijk door het maken van een plan van aanpak. Je bent in staat deze toe te lichten aan de betrokken afdelingen.
  • Beheren en ontwikkelen van de nieuwe online platformen en concepten (websites, databanken, online tools), van concept en testen, tot en met de livegang. Je bent hierin het eerste aanpreekpunt voor de organisatie en externe webbouwers.
  • Borgen van de online beschikbaarheid van lopende platformen en websites en het aanbrengen van continue verbeteringen.
  • Het trainen en ondersteunen van collega’s uit de business op onze locaties Alphen aan de Rijn en Doetinchem. Af en toe werk je ook vanuit de locatie van de leverancier.

Vereisten


Wie ben je?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en circa 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt ervaring / sterkte affiniteit met o.a. Wordpress, HTML/CSS, PHP, Javascript, webservers en databases, webanalyse (Analytics/DataStudio), online communicatie, e-mailmarketing, marketing automation en online business modellen. Door je interesse in online ontwikkelingen ben je altijd op de hoogte van de laatste trends.
  • Je kunt behoeften van de business vertalen in concrete IT oplossingen en bent in staat urgentie en belangen goed in te inschatten
  • Je bent proactief en communicatief sterk onderlegt, jij neemt je stakeholders zonder problemen mee in jouw plannen


Wie zijn wij?

VMN is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. VMN is de afgelopen 10 jaar ontstaan door het acquireren en integreren van een groot aantal B2B media portfolio’s van o.a. Wolters Kluwer, Reed Business en SDU. VMN genereert met ruim 275 FTE een jaarlijkse omzet van ~ € 50m, is winstgevend en cashflow positief.

Dagelijks bereikt VMN meer dan 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. We inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen. Hen voorzien van diepgaande en specifieke content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in een groot aantal branches, zoals Bouw, Food, Horeca, Logistiek, Facilitair, Automotive, Verzekeringen, HR, Finance, etc.

Op dit moment genereert VMN haar inkomsten vooral uit abonnementen, events, opleidingen, boeken en on/offline display advertenties. Net als de rest van de media-industrie is ook VMN in transitie. In 2019 verwacht VMN ruim 30% van haar omzet uit online producten te genereren en het is onze ambitie om dit uit te bouwen naar 65% in 2023. We zien een grote kans om ons bereik onder professionals in Nederland in te kunnen zetten voor een scala aan nieuwe online producten, content en verdienmodellen zoals: video content, e-learning, kennisbanken, directories, databases, tooling en arbeidsmarkt communicatie.

Als jij onze nieuwe collega wordt, kun je rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorden zoals: 20 vakantiedagen en 10 ATV dagen, een persoonlijk keuze budget van 12%, gezonde lunches, werkfruit, borrels, dart-tafeltennis faciliteiten en natuurlijk onze gezellige zomer BBQ!


Je bent overtuigd!

Stuur je CV met korte motivatie naar: vacatures@vakmedianet.nl t.a.v. Recruitment.

Het interviewproces bestaat uit 2 interviews.

Kijk voor meer informatie over ons op vakmedianet.nl of neem contact op met Nico van den Deijssel (Chief Technical Officer) 06 - 105 56 184.