Office manager & gastvrouw/-man

Omschrijving

Wij zijn VMN media, hét mediabedrijf voor werkend Nederland. Dagelijks bereiken we ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 industrieën. Onder VMN media vallen merken die een begrip zijn in hun niche; zoals Cobouw, Misset Horeca, Vastgoedmarkt, Distrifood en AM (Assurantie Magazine). Via onze sites, apps, kranten en magazines brengen wij het laatste nieuws en achtergronden. Op onze on-en offline events vinden professionals elkaar en door onze opleidingen helpen wij onze lezers continu verder in hun carrière. Wij zitten midden in een digitale transformatie waarin we onze merken nog sterker maken dan ze op papier al waren. Het perfecte moment om in te stappen dus!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en representatieve:


Office manager & Gastvrouw/-man


Vanaf september 2021 zitten we op onze nieuwe locatie in Zeist. Een prachtig kantoor volledig ingericht voor hybride werken, maar ook een plek waar wij een deel van onze eigen opleidingen verzorgen en we onze redacties ondersteunen met een eigen studio voor video- en podcast opnames. Voor deze multifunctionele plek zoeken we een ‘spin in het web’.

Hou jij met gemak veel ballen tegelijk in de lucht, ben je een echte regelaar én vind je het leuk om je collega’s te ontzorgen en ondersteunen in hun werkzaamheden?


Als Office manager & gastvrouw/-man bij VMN media is geen dag hetzelfde. Je bent hét visitekaartje van onze organisatie. Je verwelkomt klanten en de cursisten die bij ons intern een opleiding volgen, maar ondersteunt ons ook bij onze vele interne events. Daarnaast word je heel blij van een goed draaiend kantoor, waar alles er tip top uitziet en goed functioneert. Je bent dus het contact naar al onze leveranciers, de verhuurder en onze IT-ondersteuner. Tot slot verleen je, zo nu en dan, ondersteuning aan het MT van VMN media. Dit betreft o.a. in- en externe communicatie, het initiëren van borrels, feestjes en partijen (samen met een betrokken feestcommissie), het maken van afspraken met externen en agendabeheer van de CEO.


Wat bieden wij jou?

  • Je bent onderdeel van ons HR team en rapporteert aan de HR-directeur van VMN media.
  • VMN media en het HR team zijn nog volop aan het bouwen en in deze functie is er daarom heel veel ruimte voor jouw ideeën.
  • Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening.
  • En niet te vergeten leuke extra’s zoals borrels, kennisevents en een gameroom!
  • Alles vanuit een modern en geheel nieuw ingericht pand in Zeist in een bosrijke omgeving.

Vereisten

Wat zoeken wij in jou?

  • Je krijgt energie van organiseren en bent van nature service gericht en gestructureerd.
  • Je hebt een positieve mindset en een aanstekelijk enthousiasme ;-)
  • Natuurlijk ben je communicatief vaardig, zowel verbaal als schriftelijk. Je gebruikt een heldere en moderne schrijfstijl.
  • Je wil alle dagen op ons kantoor te werken in Zeist (jouw fysieke aanwezigheid is echt van groot belang).
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.


Enthousiast?
Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met CV t.a.v. Faysal El Morabit, recruiter. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mischa Mehagnoul, HR directeur door te bellen naar 06 – 50741881, of een e-mail te sturen naar: mischamehagnoul@vakmedianet.nl.