Nieuwsredacteur Assurantie Magazine (AM)

Omschrijving

Nieuwsredacteur Assurantie Magazine (AM)


Wij zijn VMN media, hét mediabedrijf voor werkend Nederland. Dagelijks bereiken we ruim 1,5 miljoen professionals met 30 merken. Via onze sites, apps, nieuwsbrieven en magazines brengen wij het laatste nieuws. Op onze on- en offline events vinden professionals elkaar, en met onze opleidingen helpen wij professionals continu verder in hun carrière. We hebben grote ambities. Daarvoor hebben we jou nodig!

Je komt werken voor ons merk Assurantie Magazine (AM), het grootste nieuwsplatform voor financieel dienstverleners. Van verzekeraar tot hypotheekverstrekker en van schadebehandelaar tot pensioenadviseur.


Werken bij AM betekent nieuws maken in een competitieve, schurende wereld vol botsende belangen. Maar dat niet alleen. Je gaat de lezer ook alles vertellen over mooie innovaties, inspirerende businesscases en nieuwe producten. De financiële dienstverlening staat nooit stil.

Als je werkt bij een vakblad is het belangrijk om de branche te kennen. Daarom bieden wij je de kans om je als nieuwsredacteur bij AM te specialiseren in de financiële dienstverlening. We ondersteunen je met de redactie die naast jou bestaat uit vier vaste redacteuren en enkele freelancers.


Je wordt bij AM medeverantwoordelijk voor de dagelijkse online nieuwsvoorziening. Je belt, vraagt, interviewt en publiceert. Je bezoekt evenementen en congressen en denkt me over de evenementen die AM zelf organiseert, zoals de jaarlijkse AMdag, AMhypotheken en AMvrouwen.


Wat bieden wij?

  • Een contract voor 32 of 36 uur
  • Een individueel keuzebudget van 12% dat je naar eigen inzicht kunt besteden aan bijv. een opleiding of extra vrije dagen
  • Een uitstekende pensioenvoorziening
  • Een kilometer- of OV-vergoeding, daarnaast is er op kantoor ruime gratis parkeergelegenheid
  • Een laptop en telefoon
  • Een goede work-life balance. Ons splinternieuwe kantoor in Zeist is helemaal ingericht op hybride werken. En jij bepaalt zelf, in overleg met je team, wanneer je thuis of juist op kantoor werkt.
  • Wij besteden veel aandacht aan verbinding en ontwikkeling, we organiseren bijvoorbeeld regelmatig borrels en interne events met interessante workshops en sprekers, waar we met elkaar en van elkaar leren


Vereisten

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding Journalistiek of ervaring in een journalistieke baan
  • Je hebt een scherpe neus voor nieuws
  • Je hebt interesse in de financiële dienstverlening

Je bent overtuigd!

Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de procedure of over VMN Media als werkgever? Neem dan direct contact op met onze Corporate Recruiter Jasper Magis via 0615643950/jaspermagis@vmnmedia.nl. Voor inhoudelijke vragen bel, mail of app je Bart van de Laak: 06 38 53 68 70, bartvandelaak@vmnmedia.nl.