Medewerker Sales Support Carriere.nu (Hybride)

Omschrijving

VMN media

VMN media is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. Elke maand bereikt VMN media ruim 1,5 miljoen professionals met meer dan 30 vaktitels in meer dan 16 branches. We inspireren en informeren ondernemers en professionals onze met websites, nieuwsbrieven, tijdschriften, events, opleidingen en data oplossingen. Met onze ambitie en kennis helpen wij ze vooruit te brengen de beste te zijn in ons vakgebied. Onder VMN media vallen vaktitels die – soms al eeuwenlang – een begrip zijn in hun niche; zoals Logistiek, Cobouw, Misset Horeca, AM (Assurantie Magazine).

Carriere.nu

Carriere.nu is hét arbeidsmarkt- en vacatureplatform van VMN media voor professionals op zoek naar werk en inspiratie over carrière, management, loopbaanontwikkeling en succes. Carrière.nu biedt bedrijven een breed bereik van 1,5 miljoen professionals die worden gegenereerd via Carrière.nu en de 30 vaktitel websites van VMN media.

Om ons team op korte termijn te versterken, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte Medewerker Sales Support.


Wat ga je doen?

  • Je staat in contact met de klanten die vacatures plaatsen op ons platform carriere.nu. Je beantwoordt vragen via mail of telefoon en lost allerhande serviceproblemen op en geeft desgevraagd advies.
  • Je plaatst vacatures in het cms (content management systeem) van Exenzo welke is gekoppeld aan onze 30 vaktitel websites
  • Je boekt orders in ons campagnemanagement systeem ADvendio.
  • Je zorgt i.s.m. de afd. Finance voor de maandelijkse facturatie van resellers die zelf de vacatures plaatsen.
  • Je ondersteunt de commerciële werkzaamheden van je collega’s; verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van alle service of sales gerelateerde taken.
  • Je werkt nauw samen met de accountmanagers.
  • Je levert een actieve bijdrage aan de teamspirit.
  • Je rapporteert aan de Sales Manager Carriere.nu.


Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een positieve instelling en werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je bent een servicegerichte teamspeler met commerciële en administratieve vaardigheden en gaat daarbij een goed gesprek niet uit de weg. Je vindt het geen probleem om ad hoc-werkzaamheden op te pakken. Multi-tasken is iets wat jij zonder problemen aankunt!
  • Je hebt minimaal een MBO4 werk- en denkniveau, met een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast hoef je zeker geen IT-specialist te zijn, maar digitale behendigheid en kunnen schakelen tussen meerdere systemen moet geen probleem voor je zijn.

Herken je jezelf?

Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met cv en motivatie in t.a.v. Faysal El Morabit, recruiter. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rik Ruts, Sales Director via rikruts@vakmedianet.nl.

Bekijk de VMN media video in één minuut