Medewerker Sales Operations

Omschrijving

VMN media is het leidende business-to-businessmediabedrijf in Nederland. Elke maand bereikt VMN media meer dan 1,5 miljoen professionals en ondernemers in 16 branches met 30 merken. Wij geloven dat kennis de drijver is van vooruitgang. We inspireren en informeren professionals en ondernemers met betrouwbare, deskundige en onmisbare content. Via onze websites, nieuwsbrieven, print edities, events, opleidingen en data-oplossingen. Daarmee creëren we een blijvende impact in een groot aantal branches, zoals Bouw, Food, Horeca, Logistiek, Facilitair, Automotive, Verzekeringen, HR, Finance, et cetera. Belangrijke merken zijn onder meer Distrifood, Cobouw, AM, Logistiek, Vastgoedmarkt en Misset Horeca.

Voor onze traffic-afdeling zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Sales Operations


Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de display advertising voor websites, nieuwsbrieven en print titels van VMN media. Online en print materiaal verwerk je volgens afspraak met de klant of het reclamebureau en je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de campagneresultaten.

Binnen een eigen portfolio waarbij jij de verantwoordelijkheid draagt voor al de te plaatsen commerciële uitingen en alle trafficwerkzaamheden.


Wat bieden wij?

 • Werken in professionele uitgeefteams en een organisatie die altijd in beweging is, hierdoor is er volop ruimte voor jouw ideeën en creativiteit.
 • Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening.
 • Hybride werken (ongeveer 2 dagen op kantoor en de rest thuis, meer mag natuurlijk altijd), flexibiliteit en zelfstandigheid
 • Een splinternieuw kantoor in Zeist waarin je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.
 • En niet te vergeten leuke extra’s zoals (digitale) borrels en dart- & tafeltennisfaciliteiten.

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

 • je kunt planmatig werken en snel schakelen tussen de verschillende campagnes;
 • je hebt kennis van html en digitale nieuwsbrieven;
 • kennis van cms-systemen (bij voorkeur WordPress);
 • je hebt kennis van Google Analytics,
 • ervaring met bannermanagementsystemen zoals Google Ad Manager is een pré;
 • minimaal een afgeronde relevante mbo-opleiding en 3 jaar werkervaring.

Je bent overtuigd!

Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de procedure of over VMN Media als werkgever? Neem dan direct contact op met onze Corporate Recruiter Jasper Magis via 0615643950 / jaspermagis@vmnmedia.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Manon van der Kooij, Teamlead traffic door een e-mail te sturen naar: manonvanderkooij@vakmedianet.nl of te bellen naar: 06 25 10 86 82.