Key Accountmanager / Teamlead Misset Horeca

Omschrijving

Altijd al willen werken voor één van de mooiste mediamerken van Nederland?

Wij zijn Misset Horeca, het belangrijkste nieuws- en achtergrondplatform voor professionals in de Horeca. Misset Horeca is een journalistiek gemaakte titel die de hele Horecamarkt covert, van Hotel tot Restaurant en Van Heineken tot Unilever. We hebben websites, nieuwsbrieven, tijdschriften, events, data oplossingen en de dagelijkse ambitie om de beste te zijn in ons vakgebied. Misset Horeca maakt onderdeel uit van VMN media; het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. Elke maand bereikt VMN media ruim 1,5 miljoen professionals met meer dan 30 vaktitels in meer dan 16 branches. We inspireren en informeren ondernemers en professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen. Voor Misset Horeca zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en digital minded Key Accountmanager.


Key Accountmanager / Teamlead Misset Horeca

Misset Horeca zoekt een Key Accountmanager/Teamlead voor de verkoop van onze digitale advertentie- en contentmarketing mogelijkheden aan fabrikanten en leveranciers die in contact willen komen horeca-professionals. Een leuke en uitdagende functie in een snel veranderende markt. De multimediale salesactiviteiten bestaan uit print en online advertising, contentmarketing, eventsponsoring en lead generation programma’s. Als teamlead functioneer je als aanvoerder van het salesteam van Misset Horeca dat in totaal bestaat uit 4 collega’s. Op dagelijkse basis ben je het aanspreekpunt voor je salescollega’s van Misset Horeca, redactie, marketing en salesoperations. Je inspireert en motiveert de sales collega’s en komt regelmatig met nieuwe ideeën/initiatieven. Je maakt deel uit van de afdeling sales Food & Horeca en je bent mede verantwoordelijk voor het realiseren van onze ambities op de adverteerdersmarkt.

Wij zoeken een ondernemend en gedreven Key Accountmanager die toe is aan een uitdagende volgende stap in zijn of haar carrière. Iemand die de komende jaren de advertentieomzet uit deze markt voor Misset Horeca verder kan ontwikkelen en de business kan uitbouwen.


Snap je de communicatie en sales doelstellingen van adverteerders en ben je een sterke inhoudelijke en strategische gesprekspartner? Ben jij als geen ander in staat om vanuit een briefing de behoefte van een B2B adverteerder te vertalen in een duidelijk advies en een contentmarketing- en advertentieplan en voorstel? Weet je alles van alle digitale advertentiemogelijkheden en hoe je data moet benutten voor een effectievere inzet van media en content voor adverteerders? Kun je een team motiveren en inspireren? Dan is dit de job voor jou!

Vereisten

Wat verwachten wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een energieke, doortastende en klantgerichte sales man / vrouw die in staat is om goed op alle niveaus te communiceren.

 • HBO of WO opleiding
 • 4 tot 6 jaar ervaring in een zelfstandige verkoopfunctie bij voorkeur op het gebied van online media.
 • Uitgebreide kennis van digital advertising, content marketing en de inzet van data.
 • Je bent commercieel, resultaatgericht, ondernemend en een teamspeler.
 • Netwerken geeft jouw energie.
 • Consultative selling is helemaal jouw stijl.
 • Je kunt goed luisteren en overtuigen.
 • Communicatief vaardig en in staat om in multidisciplinaire teams te werken.


Wat bieden wij?

 • Een uitdaging met veel ruimte voor je ontwikkeling en je ambities en de mogelijkheid om door te groeien.
 • Een afwisselende baan in een energiek en groeiend commercieel team dat onderdeel uitmaakt van dé leidende business-to-business uitgeverij in Nederland.
 • Fulltime werkweek van 36 uur
 • Laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak.
 • Wij bieden een uitstekend salaris (max. €5200,- bruto pm o.b.v. 36 uur) en een aantrekkelijke bonusregeling. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget van 12% dat je naar eigen inzicht kunt besteden of laten uitkeren en een riante pensioenvoorziening.
 • De mogelijkheid om hybride te werken waarbij je zelf (in overleg met je team) bepaalt wanneer je thuis of juist op kantoor werkt of bij klanten langs gaat.
 • VMN media is te vinden in een splinternieuw kantoor in Zeist (10 km van Utrecht CS). Ons kantoor heeft fijne werkplekken, maar is vooral ingericht op (hybride) samenwerken – en natuurlijk op samen lunchen en borrelen.

Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met CV en motivatie t.a.v. Faysal El Morabit (recruiter). Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis de Jong (Sales Director) via email dennisdejong@vakmedianet.nl