Key Accountmanager Installatie

Omschrijving

VMN media

Dagelijks bereikt VMN media meer dan 1,5 miljoen professionals en ondernemers in meer dan 50 branches en niches. Wij geloven dat kennis de drijver is van vooruitgang. We inspireren en informeren professionals met onze on- en offline content, events, opleidingen en data-oplossingen. Hen voorzien van diepgaande en specifieke content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in een groot aantal branches, zoals Bouw, Food, Horeca, Logistiek, Facilitair, Automotive, Verzekeringen, HR, en Finance.

Word jij enthousiast van het managen en verder uitbouwen van accounts in de bouw- en installatiesector? Binnen ons Bouw & Installatie salesteam zijn wij voor onze titels Installatie Journaal en RCC K&L opzoek naar een Key Accountmanager.

De uitdaging

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het managen en verder uitbouwen van het klantenbestand van twee installatietitels. Daarnaast schakel je frequent met andere accountmanagers en weet je altijd de relevante titels vanuit VMN Media te vertegenwoordigen nemen bij jouw klanten. Je maakt onderdeel uit van een team van 7 accountmanagers en helpt relaties met het groeien van een merk door het inzetten van (digitale) advertenties, contentmarketing, eventsponsoring en leadgeneratieproducten. Je komt terecht in het salesteam Bouw & Installatie waar meerdere sterke merken onderdeel van uitmaken. In deze rol werk je nauw samen met collega’s van sales, marketing en redactie en rapporteer je aan de Sales Manager.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven salespersoon die goed in teamverband kan werken, kan schakelen met verschillende stakeholders en zich graag onderdompelt in de wereld van de Nederlandse bouw- en installatiesector. Iemand die de komende jaren de advertentieomzet uit deze markt voor VMN media verder kan ontwikkelen d.m.v. sterk relatiebeheer met bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Snap je de communicatie- en sales doelstellingen van B2B-adverteerders en ben je een sterk en inhoudelijke gesprekspartner? Ben jij als geen ander in staat om vanuit een briefing de behoefte van een klant te vertalen in een campagnevoorstel? Dan zoeken we jou!

Wat bieden wij?

 • Een rol als Key Accountmanager bij dé leidende B2B uitgeverij van Nederland met veel ruimte voor eigen inbreng.
 • Hybride werken. Vanuit huis en vanuit ons moderne kantoorpand in Zeist.
 • Een afwisselende baan in een energiek en groeiend commercieel team.
 • Fulltime werkweek van 36 uur waardoor je iedere twee weken een dag vrij bent.
 • Aantrekkelijk salaris en bonusregeling, uitstekende pensioenvoorziening en een keuzebudget van 12% van het bruto salaris.
 • Een auto óf mobiliteitsbudget, Iphone en laptop.

Wat verwachten wij?

Voor deze functie zijn wij opzoek naar een energieke, doortastende, klantgerichte denker die in staat is om goed op alle niveaus te communiceren. Verder verwachten wij het volgende van jou:

 • Tenminste 3 jaar werkervaring in een zelfstandige verkoopfunctie in de media branche. Bij voorkeur B2B. (Kennis van of interesse in de bouwwereld is een pré)
 • Kennis van (digital) advertising en de vertaling van marketingdoelstellingen
 • Netwerken geeft jou energie.
 • Het plannen en organiseren van je eigen werk beheers je goed.
 • Samenwerkings-skills en een flinke dosis enthousiasme en humor.

Je bent overtuigd!
Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met CV en motivatie t.a.v. Jasper Magis naar jaspermagis@vmnmedia.nl Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met Daan de Heus (Sales Manager).

E daandeheus@vmnmedia.nl

T 06 51 82 07 59

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.