Junior Redacteur Contentmarketing

Omschrijving

Vakmedianet is dé business-to-business uitgeverij met het grootste B2B bereik in Nederland. Met onze online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken wij meer dan 1.200.000 professionals en beslissers in diverse branches.


Voor ons contentmarketingteam zijn wij op zoek naar een ondernemende, planmatige en enthousiaste redacteur. Begrijp jij dat contentmarketing onmisbaar is geworden binnen redactionele formules? Weet jij de doelstellingen van onze klanten te vertalen naar goede content? En werk je graag samen met een team om de campagnes van onze adverteerders tot een succes te maken, dan zoeken wij jou.


Wat ga je doen?

  • een rol op het snijvlak van redactie, marketing en sales;
  • een coördinerende functie waarin je nauw contact hebt met diverse in-en externe betrokkenen;
  • een eigen portfolio waarbij jij de verantwoordelijkheid draagt voor al de te plaatsen commerciële content;

Vereisten


Wie ben jij?

  • een goede eindredacteur maar kan zelf ook uitstekend teksten schrijven;
  • planmatig werken en snel schakelen tussen de verschillende campagnes;
  • goed in klantcontact en kunt de klant overtuigen;
  • in staat een uitgebreid auteursnetwerk te onderhouden;


Wat krijg jij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in de snelst groeiende business-to-business uitgeverij in Nederland, met de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen om te zetten in actie. We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een professioneel team, waarin iedereen zich inzet voor het gezamenlijke resultaat. Uiteraard bieden wij een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt een 36-urige werkweek. Je standplaats wordt Alphen aan den Rijn of Doetinchem (afhankelijk van je woonplaats)


Meer informatie?
Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem contact op met Sanne Reniers, marketingmanager Content en Leadgeneration door een email te sturen naar: sannereniers@vakmedianet.nl of te bellen naar: 06-12454446


Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Ad Heijblok, HR manager.