Junior Campagne Marketeer Events

Omschrijving

Vakmedianet is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. We bereiken meer dan 1,2 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. Wij inspireren deze professionals via onze off- en online kanalen, events en opleidingen. Het leveren van diepgaande en specifieke content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in de volgende branches: Logistiek, Bouw, Food, Horeca, Facilities, Mobiliteit, Overheid, Verzekeringen, Finance, etc.

Voor de afdeling Events in Alphen aan den Rijn, zijn wij op zoek naar een ondernemende:

Junior Campagne Marketeer Events 


Wil je verantwoordelijk zijn voor het bedenken en uitrollen van campagnes die passen in de totale evenementen marketingstrategie? Vakmedianet is op zoek naar een proactieve Campagne marketeer die op basis van markt- en responsanalyses campagneplannen maakt en uitvoert voor de evenementen in onder andere het Arbo en OR cluster. De marketing activiteiten zijn voornamelijk online (o.a. Marketing Automation/E-mail campagnes, database marketing, Social media, Adwords, DM en Landing pages) en we zetten ook offline kanalen in. Ervaring in deze marketingactiviteiten is belangrijk in deze functie.

Je werkt nauw samen met projectleiders, marketeers van jouw cluster en andere event marketeers, redactie, sales, content en evenement-coördinatoren. Daarnaast brief je externe bureaus over marketing uitingen.

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

 • Je bent een innovatieve startende marketeer met goede communicatieve vaardigheden. Je bent pragmatisch, proactief en nauwkeurig. Je bent ondernemend en houdt ervan om in een team te werken.
 • Je vind leren en verandering leuk
 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in online marketing
 • Proactief en zelfstandig
 • Teamplayer; Je werkt nauw samen met interne teams en externe stakeholders
 • Een neus voor copywriting
 • Sterk organisatievermogen; in staat om diverse campagnes tegelijk te runnen (overzicht), online en offline
 • Oog voor detail: je bent accuraat met analyses, content en planning
 • Creatief & flexibel in het vinden van oplossingen
 • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar

Wat wij bieden:

Je komt terecht in een ondernemend team van 17 medewerkers. Je wordt onderdeel van de afdeling Events in Alphen aan den Rijn. Je werkt samen met collega’s in multidisciplinaire teams: sales, marketing, redactie, online.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Uiteraard bieden wij een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met CV en motivatie in t.a.v. Ad Heijblok, HR manager. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mineke Vrijenhoek, Marketing manager HR & Arbo, tel. 06 22 02 37 24 of email minekevrijenhoek@vakmedianet.nl .