Junior Campagne Coördinator

Omschrijving

Vakmedianet is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. We bereiken meer dan 1,2 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. Wij inspireren deze professionals via onze off- en online kanalen, events en opleidingen. Het leveren van diepgaande en specifieke content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in o.a. de volgende branches: Logistiek, Bouw, Food, Horeca, Facilities, Mobiliteit, Overheid, Verzekeringen, Finance, etc.

Voor de afdeling Campagne Management in Alphen aan den Rijn, zijn wij op zoek naar een ondernemende zelfstandige Junior Campagne Coördinator:

Wij hebben een prachtige groeifunctie voor je als je een kick krijgt van het maken van planningen, organiseren, én adverteerders begeleiden. Als Junior Campagne Coördinator overzie jij als geen ander complete content marketing campagnes van onze adverteerders en heb je contact met ze over inzet, voortgang en resultaat.


Dit kun je verwachten?
Als Campagne Coördinator ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen pakket met contentmarketing en Leadgeneration campagnes. Op onze groeiende afdeling Campagne Management zit je in het hart van de toekomst van Vakmedianet:

 • Je hebt nauw contact met onze accountmanagers wanneer een campagne verkocht is;
 • Je begeleidt de klant gedurende de campagne vanaf de briefing tot aan de rapportage;
 • Je maakt duidelijke campagneplanningen en zorgt ervoor dat iedereen zich hier aan houdt;
 • Je zorgt ervoor dat materiaal op tijd binnen is of op tijd uitgezet wordt bij onze content editors;
 • Je signaleert tijdens campagnes op tijd waar bijgestuurd moet worden en komt met goede oplossingen.
 • Je bent hét aanspreekpunt voor sales, de redacties, je online traffic collega’s en natuurlijk de klant. Jij weet als geen ander wat de stand van zaken is van jouw campagnes. Je bent resultaat- en klantgericht, weet veel ballen tegelijk in de lucht te houden, bent resultaatgericht en hebt oog voor detail.

Vereisten

Wat vragen wij?

 • Een HBO-opleiding (bij voorkeur richting marketing of communicatie);
 • Ervaring of affiniteit met sales;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Stressbestending, klantgericht, collegiaal en daadkrachtig.


Wat krijg jij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in de snelst groeiende business-to-business uitgeverij in Nederland, met de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen om te zetten in actie. We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een professioneel team, waarin iedereen zich inzet voor het gezamenlijke resultaat. Uiteraard bieden wij een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt een 36-urige werkweek. Je standplaats wordt Doetinchem.


Meer informatie?

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem contact op met Sanne Reniers, marketingmanager Content en Leadgeneration door een email te sturen naar: sannereniers@vakmedianet.nl of te bellen naar: 06-12454446


Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Ad Heijblok, HR manager.