junior accountmanager

Omschrijving

Werken bij Vakmedianet (VMN) betekent werken bij een business-to-business mediabedrijf dat vooroploopt met online innovaties. Wij investeren continue in nieuwe technologieën om de ruim 1,2 miljoen professionals die wij in Nederland bereiken, altijd de beste online informatie te geven. Meer dan 300 collega’s creëren dagelijks boeiende en bindende content in de vorm van interviews, reportages, video’s, blogs en vlogs, podcasts, e-learnings en data producten in meer dan 56 vakgebieden. Deze content verspreiden we via onze websites, magazines, social media-kanalen en nieuwsbrieven, maar ook via grote live events en opleidingen. Voor veel van onze producten betaalt de lezer/gebruiker, maar we bieden ook een zeer interessant platform voor veel verschillende adverteerders die ons bereik inzetten om hun producten en diensten aan te bieden.

Voor onze organisatie in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een:

Junior accountmanager


In deze rol maak je onderdeel uit van het salesteam van Cobouw. Je werkt samen met drie accountmanagers in de buitendienst en de salesmanager. Tijdens het wekelijkse overleg denk je met het team mee over marktbewerking en salesproposities.

Je bent zeker 50% van de tijd bezig met het uitbouwen van het klantportfolio; nieuwe markten bewerken en/of nieuwe proposities aanbieden. De andere 50% van je tijd ben je bezig met relatiebeheer en contractverleningen bij bestaande klanten.


Als mediaspecialist adviseer je klanten bij de besteding van de mediabudgetten. Door telefonische verkoop draag je bij aan het realiseren van de omzetdoelstellingen binnen de marktgroep en je realiseert een forse groei in zowel online oplossingen in Cobouw, als print en events. 

Je bent onderdeel van een team maar werkt ook veel zelfstandig. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen pipeline, rapportage en administratie; je voert gespreksverslagen in, stelt offertes op en voert nieuwe orders in.

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

  • Je bent echt een beltijger, je beschikt over uitstekende telefonische vaardigheden.
  • Je beschikt over marketingkennis en weet klanten op consultatieve wijze te overtuigen.
  • Je krijgt energie van het scoren van nieuwe klanten, daarnaast ben je in uitstekend staat relaties te onderhouden met bestaande klanten.
  • Je hebt tussen de 1 -3 jaar ervaring in een commerciële binnendienst functie.
  • Bij voorkeur heb je kennis van of interesse in de bouwsector.

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende baan bij het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland.
  • Je komt te werken in een ondernemende werkomgeving, waar jouw ideeën gewaardeerd worden en je de ruimte krijgt om deze te realiseren.
  • Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je kunt rekenen op gezonde lunches, werkfruit, borrels, dart-tafeltennis faciliteiten, personeelsfeesten, en BBQ’s 

Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Daan de Heus, Sales Manager. Je kan ook contact met hem opnemen voor meer informatie 06 51 820 759 of via mail daandeheus@vakmedianet.nl .