Events coördinator

Omschrijving

Vakmedianet is de leidende B-to-B uitgeverij met sterke merken voor professionals in kennisintensieve functies en beslissers in tal van branches. Het portfolio bestaat uit tijdschriften, online communities, kennisbanken, boeken, opleidingen en events. Vakmedianet maakt zo vakkennis op een aantrekkelijke manier toegankelijk voor professionals en biedt netwerken voor

B-to-B adverteerders.


Ben jij een organisatietalent?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Een organisatietalent dat zelfstandig meerdere events tegelijkertijd kan voorbereiden en uitvoeren. Je zorgt daarbij voor de hoogste kwaliteit. De totaalbeleving van de eventbezoeker en de sponsors staat in jouw werk centraal.

Je werkt projectmatig in teamverband. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van een tijdsplanning en een logistieke kostenbegroting. Je verzorgt de correspondentie met klanten, sprekers en locaties. Je stemt technische faciliteiten, aankleding en catering af met de locatie en leveranciers en stelt een draaiboek op. Daarnaast zorg je voor de nodige nazorg wanneer een event heeft plaatsgevonden en voor een correcte afwikkeling van de logistieke financiën.

Vereisten

Wie ben jij?

We zoeken een gedreven en resultaatgerichte Events coördinator die in een cross functioneel team alle logistieke zaken voor congressen en events realiseert.


  • Organisatietalent; plannen, vele ballen tegelijkertijd in de lucht houden, samenwerken en deadlines halen. Je durft een regisserende rol te pakken en je bent een kei in projectmatig werken!
  • Verantwoordelijk; je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je voelt je als een vis in het water in een omgeving waar veel van je wordt verwacht.
  • Zelfstandig en ondernemend; bij Vakmedianet ervaar je een grote verantwoordelijkheid en vrijheid in je werkzaamheden. Dit betekent dat je een pro-actieve houding nodig hebt en initiatief toont!
  • Teamplayer; je werkt nauw samen met diverse interne en externe stakeholders. Jij weet hoe je in een team beweegt als de spin in ’t web.
  • Commercieel; je kunt goed onderhandelen en je zet de klant centraal.


Wat je verder meebrengt?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Geen 9-5 mentaliteit in verband met de uitvoering van de events


Wat wij bieden:

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Uiteraard bieden wij een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je bent fulltime beschikbaar. Jouw standplaats is Alphen aan den Rijn en je wordt onderdeel van de events afdeling.


Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Ad Heijblok, HR manager. 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carolien van den Steen van Ommeren, Uitgever Events, 06-13002093, carolienvandensteen@vakmedianet.nl