Eventmanager Food & Horeca (tijdelijk)

Omschrijving

Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Met onze online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken wij meer dan 1,2 miljoen professionals en beslissers in diverse branches. Vakmedianet is gevestigd in Alphen aan de Rijn, Deventer en Doetinchem.

 

Voor de afdeling Events van het cluster Food & Horeca in Doetinchem, zijn wij tijdelijk op zoek naar een

 

Eventmanager Food & Horeca (freelance mogelijk) – vervanging zwangerschapsverlof

 

Wij zoeken een ondernemende Eventmanager Food & Horeca

Vakmedianet is op zoek naar een ondernemende Eventmanager Food & Horeca, die congressen en events ontwikkelt en daarmee omzet realiseert voor onze merken Distrifood, Foodmagazine en  Misset Horeca. Je fungeert als projectleider en werkt cross functioneel samen met collega’s binnen en buiten de Food & Horeca clusters.

 

Als tijdelijke event manager ben je verantwoordelijk voor de geprogrammeerde events die binnen het dienstverband vallen en de nodige voorbereiding voor de periode hierna. Je bedenkt programma’s voor deze events (congressen, award-uitreikingen en diners), benadert sprekers, juryleden, leveranciers, sponsoren en andere samenwerkingspartners en bouwt hiermee het event. Je draagt daarnaast zorg voor een goede kwaliteit van de verdere organisatie van het evenement en bent hiermee het visitekaartje voor de merken. Tevens bewaak je de budgetten en praat regelmatig de uitgevers en de projectteams bij over waar we staan met de events.

 

  • Je maakt een creatieve vertaalslag van bestaande concepten naar kwalitatieve events
  • Je hebt oog voor commerciële kansen en bouwt de bestaande evenementen uit waar nodig
  • Je zorgt naast de voorbereiding voor een uitstekende executie en nabewerking van de evenementen

Vereisten

Wie ben je?

We zijn op zoek naar een professionele, enthousiaste collega, die met veel passie het maximale uit onze evenementen wil halen. Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding, waarbij commercie, marketing, communicatie, hotellerie of toerisme centraal heeft gestaan. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring als project- of eventmanager in een commerciële B2B organisatie. Ondernemerschap, resultaatgerichtheid, pro-actief, duidelijke communicatie en een hands-on mentaliteit zijn kenmerken voor jouw manier van werken. Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent commercieel gedreven, kunt goed prioriteren, hebt goede projectmanagementvaardigheden en houdt ervan in een team te werken. Je bent flexibel en bereid om soms net dat stapje extra te zetten. Ervaring in de food retail branche en/of horeca is zeer gewenst, ervaring in de media is een pré.

 

Vereisten

  • HBO- / WO opleiding
  • Resultaatgericht; Je houdt ervan om commercieel te denken en je targets te behalen
  • Ondernemend: je runt jouw eigen event portefeuille
  • Communicatief sterk; je werkt nauw samen met interne en externe stakeholders (collega’s,klanten/sponsoren, sprekers, leveranciers en entertainment)
  • Klantgericht; je denkt mee in de juiste vertaling van de klantdoelstelling tijdens jouw event
  • Prioriteren ; je weet de juiste prioriteiten te stellen
  • Je bent planmatig en flexibel; je hebt oog voor het totaaloverzicht en details, van A-Z


Wat vind je bij ons?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in de snelst groeiende B2B uitgeverij van Nederland. Het betreft een tijdelijke functie i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof van augustus 2019 t/m januari 2020. Jouw standplaats is Doetinchem, waar je werkt in een professioneel team, waarin iedereen zich inzet voor het gezamenlijke resultaat.

Bij deze tijdelijke functie bieden wij je goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden. Het betreft een dienstverband van 36-uur (full-time).

Deze vacature kan in overleg ook ingevuld worden als een freelance opdracht.

 

Direct solliciteren?

Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Ad Heijblok, HR manager. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Femke van Huet, Manager Events Food & Horeca: femkevanhuet@vakmedianet.nl of 06 12 898 476.