Event en opleidingen marketeer

Omschrijving

Vakmedianet (VMN) is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,2 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. We inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen. Je gaat deel uitmaken van het Finance portfolio binnen VMN, dat verantwoordelijk is voor merken als Executive Finance, CM: ControllersMagazine en SalarisNet. We zijn een professioneel en hecht team. De lijntjes zijn kort, en naast hard werken aan ons gezamenlijke resultaat houden we er ook van hard te lachen met elkaar. Voor het marketingteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Event en opleidingen marketeer


Wat ga je doen?

Je begint de dag met een lekkere kop koffie en spart met je marketing collega’s. Vandaag werk je op kantoor in Zeist en dus haal je een verse espresso aan onze bar. Na een korte check van je mailbox sluit je aan bij de pitch voor een nieuw internationaal digitaal event voor financiële professionals. Je stelt kritische vragen over de doelgroep, de inhoud van het event en je maakt vervolgens een ijzersterk marketingplan. Met jouw opgedane kennis van de doelgroep weet je exact wie je wanneer wil gaan e-mailen en welke thema’s relevant zijn. s’ Middags bouw je een nieuwe marketing automation flow voor één van onze executive opleidingen, die we samen met Nyenrode Business Universiteit organiseren. Hoewel deze succesvolle opleiding vaker in het jaar wordt georganiseerd blijf je steeds nadenken over de beste inzet van social media, advertenties online en in print, mailcampagnes en de profilering op onze Financeacademy.nl of Salarisacademy.nl. Je stuurt bij waar nodig en houdt vast wat goed gaat. Je loopt samen met de programmamanager en de financiële redactie je creatieve teksten door en bespreekt de deelnemerstargets met de uitgever. Ben je nog op budget, komen er genoeg aanmeldingen binnen, welke bijzondere acties kun je bedenken? Jij houdt het allemaal in de gaten.

Vereisten

Wat denken wij dat je nodig hebt?

  • Je bent in staat zelfstandig te werken en snel te schakelen. Tegelijk ben je een teamplayer die samen met ons hechte team het beste resultaat wil neerzetten.
  • Je bent analytisch en pragmatisch en bent in staat om je onze marketingsystemen snel eigen te maken.
  • Je hebt de drive om je doelstellingen te behalen en een succes te maken van de events en opleidingen waarvoor je verantwoordelijk bent.
  • Je brengt als onze nieuwe event en opleidingen marketeer een dosis ervaring en creativiteit mee waar het hele team van profiteert.


Wat krijg je van ons?

Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening. En niet te vergeten leuke extra’s zoals borrels en dart- & tafeltennis faciliteiten. 

Onze kantoorhub is vanaf augustus gevestigd in Zeist. Daar werken wij samen aan projecten en ontmoeten we elkaar. Wil je liever even geconcentreerd en ongestoord aan de slag? Geen probleem, iedereen heeft een eigen laptop en je kunt dus gemakkelijk vanuit huis werken.


Je kan niet wachten?

Fantastisch! We leren je graag kennen. Solliciteer via de website en vertel ons wie je bent en wat je kan. Je mag je motivatie en cv richten aan Faysal El Morabit, Recruiter. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Gabriella Meijnckens. Je mag bellen (T: 06-53670665) of mailen op gabriellameijnckens@vakmedianet.nl.