Contentspecialist Facto

Omschrijving

VMN Media is hét business-to-businessmediabedrijf in Nederland. Met onze online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken wij meer dan 1,5 miljoen professionals en beslissers in diverse branches. VMN Media is gevestigd in Zeist.


Wij zoeken een enthousiaste contentspecialist met een passie voor online!


Als contentspecialist bij Facto is het jouw primaire taak om facility management-professionals aan onze online community te binden. Je schrijft en creëert vakgerichte need to know-informatie in de vorm van o.a. berichten, artikelen, whitepapers, nieuwsbrieven en digimagazines. Daarnaast zorg je voor heldere analyses van de online content. Je weet goed om te gaan met tools zoals Google Analytics en IO Technologies.

Je bent onderdeel van de redactie van Facto en werkt goed samen met marketing en sales.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in de verdere uitbouw van het onlineplatform én het imago van ons merk. Kortom, je voegt vanuit jouw expertise waarde toe aan het onlineplatform. En wie kan dit nou beter dan jij?


Wat krijg jij van ons?

  • Een uitdagende en afwisselende baan in de snelst groeiende business-to-businessmediabedrijf van Nederland
  • De vrijheid om jezelf te ontwikkelen.
  • Een professioneel team, waarin iedereen zich inzet voor het gezamenlijke resultaat.
  • Een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • We werken volgens een hybride model waarbij je gedeeltelijk thuis (2 tot 3 dagen) en deels (1 of 2 dagen) op kantoor in Zeist zult werken.

Vereisten

Wie ben jij?

Nieuwsgierige contentspecialist: Op communicatief gebied ben je ijzersterk en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Daarbij werk je nauwkeurig, efficiënt en planmatig, ben je flexibel, alert en vooral nieuwsgierig.

Online-liefhebber: Je hebt verstand van de verschillende facetten van onlinecontent. Je weet hoe je met een goede contentstrategie lezers kunt verleiden een digitaal abonnement af te sluiten. Je bent daarnaast goed in het optimaliseren van webpagina’s en in het vinden van zoekwoorden om content makkelijk vindbaar te maken (SEO).

Teamplayer: Je werkt nauw samen met de uitgever, hoofdredacteur en marketing binnen het portfolio. Daarbij ben je enthousiast en treed je op als klankbord én katalysator, van idee tot en met uitvoering.

Creatief: Je bent creatief en sterk in schriftelijke communicatie. Daarbij vind je het leuk om nieuwe plannen en ideeën te ontwikkelen.

Analytisch: Je weet gebruik te maken van data, zoals Google Analytics en andere bronnen die tot je beschikking staan en zet deze in om de onlinepositie te verbeteren.

Externe blik: Je ziet wat er binnen de branche, op onlinegebied en in de markt als geheel gebeurt en weet dit te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor de diverse kanalen van Facto.nl.


Wat breng je mee?

  • Je beschikt over minimaal een Hbo-diploma (journalistiek, communicatie of soortgelijk diploma)
  • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in de (online)media in een soortgelijke rol
  • Ervaring met Wordpress, SEO en SEA, A/B testen en bij voorkeur Google Analytics
  • Een flinke dosis zelfstandigheid, pro-activiteit en enthousiasme