Contentspecialist Distrifood

Omschrijving

Contentspecialist Distrifood


Omschrijving

Wij zijn Distrifood de belangrijkste nieuwstitel voor professionals in de foodretailbranche, zeg maar de supermarktwereld. En daarin zijn wij als Distrifood het leidende journalistieke merk. Van Albert Heijn tot Jumbo, Van Heineken tot Unilever, wij volgen de actualiteit op de voet.

We hebben een veel bezochte website, nieuwsbrieven, bladen, events en de dagelijkse ambitie om de beste te zijn op ons gebied. Dat leidt tot een grote stroom aan actuele data aan de achterkant. Wij zoeken dé persoon die het leuk vindt en de kennis heeft om daarin te speuren en in beweging te komen.


Welke marketeer houdt ervan in een snoepwinkel vol data de juiste conclusies te trekken en daarop de redactie te adviseren, maar ook zelf redactionele producties te maken en/of te coördineren op basis van kansen? Jij toch?

De contentspecialist levert daarmee een actieve bijdrage aan het verder uitbouwen van het merk Distrifood online. Concreet betekent het ook het stimuleren van videoproducties, podcasts maar ook een goede en gedegen social mediastrategie. Wie weet heb jij zelf nog meer ideeën. Het is een unieke functie omdat de marketeer onderdeel vormt van een journalistiek onafhankelijke redactie.

Wat bieden wij?

  • Werken in een superleuk team en een organisatie die altijd in beweging is met ruimte voor jouw ideeën en creativiteit. 
  • De werkplek is in Zeist en gloednieuw ingericht voor werken waarbij alle ruimte is voor zelfstandigheid en creativiteit voor de medewerkers, met bijvoorbeeld een eigen opnamestudio en flexibele werkplekken voor die dagen dat je op de redactie wilt zijn. 
  • Wij bieden de mogelijkheid aan om hybride werken: 2 dagen op kantoor en 3 dagen thuis (vaker naar kantoor komen mag natuurlijk ook). Wij geloven in zelfstandig werkende mensen met hart voor het team.
  • Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening. En niet te vergeten leuke extra’s zoals (digitale) borrels en dart- & tafeltennisfaciliteiten!

Vereisten

Wie zoeken wij?

  • Een slimme en creatieve durfal die onderbouwde maar ook verrassende conclusies durft en kan trekken. 
  • Journalistiek is altijd al een poortje dat je hebt willen openen. Ervaring in de supermarktwereld geeft bonuspunten maar is niet persé nodig.
  • Digitaal is wel je wereld en ‘mobiel’ de gids in je werkzame leven. Je snapt hoe een online artikel kan worden verrijkt met video, beeld, infographics etc.
  • Ervaring met het gereedschap wat wij hebben is een pre: e-mail-systemen en redactionele data-tools zoals Google Analytics, Chartbeat of IO technologies. Ook kennis van CMS-systemen strekt tot aanbeveling. Wij laten ons echter ook graag verrassen door je eigen gereedschap uit je eigen gereedschapskist.


Jij bent enthousiast!

Solliciteer dan via onze website: werkenbij.vakmedianet.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Faysal El Morabit via faysalelmorabit@vakmedianet.nl of op 06 10 55 52 11