Campagnemarketeer Installatie (Hybride)

Omschrijving

Wij zijn VMN media, hét mediabedrijf voor werkend Nederland. Dagelijks bereiken we ruim 1,5 miljoen professionals met 30 merken. Via onze sites, apps, nieuwsbrieven en magazines brengen wij het laatste nieuws. Op onze on-en offline events vinden professionals elkaar, en met onze opleidingen helpen wij professionals continu verder in hun carrière. We hebben grote ambities. Daarvoor hebben we jou nodig!


Je komt te werken voor het Bouw & Installatie-cluster, het grootste portfolio van de uitgeverij. Binnen het cluster word je verantwoordelijk voor het gehele installatieportfolio bestaande uit diverse titels voor de installatiebranche. We gaan op dit moment door een groot transformatieproces. Van een print-only business naar digital-first. Van betaalde abonnees in print naar betaalde abonnees voor onze online content.


Wat ga je doen?
Als campagnemarketeer ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe (online) abonnees. Je creëert succesvolle campagnes, bent verantwoordelijk voor de branding van de diverse merken en werkt hard aan het behalen van onze gestelde doelen. Je bent verantwoordelijk voor de werving van deelnemers van onze events en draagt bij aan het op de juiste manier - passend bij de huidige producten - in de markt zetten van ons nieuwe elearning-platform. Het realiseren van online conversie is jouw doel! Data gedreven werken met gebruik van content personalisatie en marketing automation zullen de manier van werken zijn voor jou.


Verder ben je een teamspeler en neem je graag initiatief. Je rapporteert in deze rol aan de marketingmanager en maakt onderdeel uit van een team met andere marketeers met ieder hun eigen verantwoordelijkheid. Je werkt daarnaast veelvuldig samen met de redactie en een business development manager. Je kunt zelfstandig een koers varen en je gaat altijd voor het beste resultaat.


Wat bieden wij?

 • Een contract voor 32 of 36 uur
 • Een individueel keuzebudget van 12% dat je naar eigen inzicht kunt besteden aan bijv. een opleiding of extra vrije dagen
 • Een uitstekende pensioenvoorziening
 • Een kilometer- of OV-vergoeding, daarnaast is er op kantoor ruime gratis parkeergelegenheid
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Een goede work-life balance. Ons splinternieuwe kantoor in Zeist is helemaal ingericht op hybride werken. En jij bepaalt zelf, in overleg met je team, wanneer je thuis of juist op kantoor werkt.
 • Wij besteden veel aandacht aan verbinding en ontwikkeling, we organiseren bijvoorbeeld regelmatig borrels en interne events met interessante workshops en sprekers, waar we met elkaar en van elkaar leren. 

Vereisten

Wat breng jij ons?

Je bent nieuwsgierig, durft anders te denken, bent creatief en bent in staat zelfstandig te werken van plan tot uitvoer. Je hebt enkele jaren ervaring in online marketing, email marketing, content/site management en je wilt je verder ontwikkelen als allround marketeer. Je hebt een sterk profiel en ervaring in marketing automation, email marketing en conversiefunnelmanagement.


 • Relevante opleiding op hbo-niveau, of vergelijkbaar werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met en kennis van PowerBI, Google Analytics;
 • Gewend te werken met deadlines en targets, je raakt niet snel in de stress;
 • Actuele kennis van online marketingmiddelen;
 • Ervaring en/of aantoonbare affiniteit met databases en (email)selecties;
 • Ervaring en/of aantoonbare affiniteit met contentmarketing;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring.

Je bent overtuigd!

Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de procedure of over VMN Media als werkgever? Neem dan direct contact op met onze Corporate Recruiter Jasper Magis via 0615643950 / jaspermagis@vmnmedia.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sanne Reniers, marketingmanager bouw & vastgoed door een e-mail te sturen naar: sannereniers@vakmedianet.nl.