Campagnemarketeer Installatie

Omschrijving

Campagnemarketeer


Omschrijving

VMN Media is het leidende business-to-businessmediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. We inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen. Voor het marketingteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Campagnemarketeer Installatie


Je komt te werken voor het Bouw & Installatie-cluster, het grootste portfolio van de uitgeverij. Binnen het cluster word je verantwoordelijk voor het gehele installatieportfolio bestaande uit diverse titels voor de installatiebranche. We gaan op dit moment door een groot transformatieproces. Van een print-only business naar digital-first. Van betaalde abonnees in print naar betaalde abonnees voor onze online content.


Wat ga je doen?

Als campagnemarketeer ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe (online) abonnees. Je creëert succesvolle campagnes, bent verantwoordelijk voor de branding van de diverse merken en werkt hard aan het behalen van onze gestelde doelen. Je bent verantwoordelijk voor de werving van deelnemers van onze events en draagt bij aan het op de juiste manier - passend bij de huidige producten - in de markt zetten van ons nieuwe elearning-platform.


Het realiseren van online conversie is jouw doel! Data gedreven werken met gebruik van content personalisatie en marketing automation zullen de manier van werken zijn voor jou.


Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een team waar je altijd mee kunt sparren, lachen en van elkaar leren;
 • Werken in een professioneel team en een organisatie die altijd in beweging is, hierdoor is er volop ruimte voor jouw ideeën en creativiteit;
 • Een functie waar je nog veel kunt bouwen en veel initiatief kunt tonen;
 • Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening. En niet te vergeten leuke extra’s zoals (digitale) borrels en dart- & tafeltennisfaciliteiten;
 • In ons nieuwe kantoor in Zeist en werken we hybride. Dat houdt in dat je ongeveer 2 dagen vanuit huis werkt en de andere 3 op kantoor (vaker naar kantoor komen mag natuurlijk ook).


Vereisten

Wat breng jij ons?

Je bent nieuwsgierig, durft anders te denken, bent creatief en bent in staat zelfstandig te werken van plan tot uitvoer. Je hebt enkele jaren ervaring in online marketing, email marketing, content/site management en je wilt je verder ontwikkelen als allround marketeer. Je hebt een sterk profiel en ervaring in marketing automation, email marketing en conversiefunnelmanagement.

Verder ben je een teamspeler en neem je graag initiatief. Je rapporteert in deze rol aan de marketingmanager en maakt onderdeel uit van een team met andere marketeers met ieder hun eigen verantwoordelijkheid. Je werkt daarnaast veelvuldig samen met de redactie en een business development manager. Je kunt zelfstandig een koers varen en je gaat altijd voor het beste resultaat.


Wat zoeken wij in jou?

 • Relevante opleiding op hbo-niveau, of vergelijkbaar werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met en kennis van PowerBI, Google Analytics;
 • Gewend te werken met deadlines en targets, je raakt niet snel in de stress;
 • Actuele kennis van online marketingmiddelen;
 • Ervaring en/of aantoonbare affiniteit met databases en (email)selecties;
 • Ervaring en/of aantoonbare affiniteit met contentmarketing;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring.


Enthousiast?

Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met cv t.a.v. Faysal El Morabit, Recruiter. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sanne Reniers, marketingmanager bouw & vastgoed door een e-mail te sturen naar: sannereniers@vakmedianet.nl.