Campagnemanager Leadgeneratie B2B (Hybride)

Omschrijving

VMN media is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. We bereiken meer dan 1,2 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. Wij inspireren deze professionals via onze off- en online kanalen, events en opleidingen. Het leveren van diepgaande en specifieke content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in o.a. de volgende branches: Logistiek, Bouw, Food, Horeca, Facilities, Mobiliteit, Overheid, Verzekeringen, Finance, en nog veel meer!


Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze Campagnemanager Leadgeneratie B2B binnen een kleine, groeiende afdeling Demand Generation. Hij of zij heeft minimaal twee jaar vergelijkbare werkervaring en ziet het als een uitdaging om samen de mouwen op te stropen voor de ambitieuze groeidoelstelling.


Wat ga je doen?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor een vlekkeloze begeleiding van leadcampagnes voor onze klanten. In deze generalistische rol opereer je op het snijvlak van marketing, sales en operations. Je beoordeelt campagne-input en zorgt ervoor dat betrokkenen verder kunnen. Ondertussen manage je verwachtingen en rapporteer je wekelijks de voortgang en resultaten. Je signaleert wanneer een campagne moet worden bijgestuurd en zorgt proactief voor oplossingen en verbetervoorstellen.

 • Als spin-in-het-web beheer jij campagnes op verschillende verticals binnen VMN media.
 • Je houdt overzicht in aanvragen, nieuwe campagnes en de lopende trajecten.
 • Je begeleidt een klant gedurende de campagne van briefing tot aan de eindrapportage.
 • Je bent mede aanspreekpunt voor sales, (content)marketing en business call agents en onderhoud contacten.
 • Je werkt mee aan projecten om zowel de afdeling als de propositie verder te ontwikkelen.


Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan in de snelst groeiende business-to-businessmediaorganisatie van Nederland. Je werkt in een professioneel team, waarin iedereen zich inzet voor het gezamenlijke resultaat. Binnen VMN media werken we hybride, waarbij we twee dagen op kantoor werken en de rest van de week vanuit huis en is er ruimte voor ontmoeten, samenwerken en elkaar inspireren in ons nieuwe kantoor in het bosrijke Zeist.

Uiteraard bieden we een marktconform salaris (tot maximaal €3500 per maand o.b.v. 36 uur) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. VMN media hecht er veel waarde aan jezelf te ontwikkelen en kansen om te zetten in actie. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Vereisten

Wat zoeken wij in jou?

 • HBO-werk en denkniveau, bij voorkeur in de richting marketing of communicatie.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de B2B-marketing.
 • Een enthousiast persoon, proactief en doelgericht.
 • Je hebt affiniteit met zowel marketing als sales.
 • Ervaring met Marketing Automation tooling (Selligent), CMS-systemen en het werken met spreadsheets in Microsoft Excel.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Tenslotte ben je natuurlijk een Master (M/V) in projectmatig werken en ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur / 4 dagen per week. 


Digitale introductie en actief kennismaken!

Enthousiast over deze rol? Solliciteer via onze website (werkenbij.vakmedianet.nl) en deel jouw cv met een motivatie van maximaal 50 woorden. Als je je liever wil voorstellen in een leuke video (max. 2 minuten), dan ontvangen we deze graag! 


Alternatieve kennismaking!

Bij wederzijdse interesse, bieden wij je - indien je hierin geïnteresseerd bent - een leuke en uitdagende kennismaking aan! Een inspannende ontmoeting om elkaar beter te leren kennen. We ondernemen een uitdagende mountainbiketocht via single tracks in de bossen van Zeist en Austerlitz. Of een positieve, niet gevaarlijke, maar toch wel pittige kickbokstraining op en rond de bokszak. Heb je interesse of heb jij een leuk idee om informeel kennis te maken in plaats van het 'formele' sollicitatiegesprek? Laat het ons weten!  


Schakel jij op tijd om verwachtingen te managen en de snelheid van projecten erin te houden? Is jouw balans tussen snelheid en kwaliteit echt wel prima in orde? En heb jij altijd je dekking hoog, als het gaat om de robuustheid van je werk? Reageer dan via onze website.


Je bent overtuigd!

Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de procedure of over VMN Media als werkgever? Neem dan direct contact op met onze Corporate Recruiter Jasper Magis via 0615643950 / jaspermagis@vmnmedia.nl. Inhoudelijke vragen? Neem contact op met Robert Riphagen, Demand Generation Manager via 06 46 40 57 58 of stuur een bericht naar robertriphagen@vakmedianet.nl.