Campagnemanager

Omschrijving

VMN media is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. We bereiken meer dan 1,2 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. Wij inspireren deze professionals via onze off- en online kanalen, events en opleidingen. Het leveren van diepgaande en specifieke content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in o.a. de volgende branches: Logistiek, Bouw, Food, Horeca, Facilities, Mobiliteit, Overheid, Verzekeringen, Finance, en nog veel meer!


Wij zoeken een enthousiaste Campagne Manager voor leadgeneratie binnen de centrale afdeling Demand Generation. Je hebt bij voorkeur circa twee jaar vergelijkbare werkervaring in een B2B-omgeving en ziet het als een uitdaging om samen de mouwen op te stropen voor een ambitieuze groeidoelstelling!


Wat ga je doen?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor een vlekkeloze begeleiding van leadcampagnes voor klanten op al onze verticals. In deze generalistische rol opereer je op het snijvlak van marketing, sales en operations. Je beoordeelt campagne-input en zorgt zo voor een optimale kennisdeling van onze klanten binnen de verticals. Ondertussen manage je verwachtingen, zorgt dat alle betrokkenen verder kunnen en rapporteert de voortgang en resultaten. Je signaleert wanneer een campagne moet worden bijgestuurd en zorgt proactief voor oplossingen en verbetervoorstellen.

 • Als spin-in-het-web beheer jij B2B campagnes op de verschillende verticals binnen VMN media.
 • Je bent aanspreekpunt voor zowel sales, (content)marketing, business call agents als onze klanten en onderhoud proactief contacten.
 • Je houdt overzicht in aanvragen, nieuwe campagnes en de lopende trajecten.
 • Je begeleidt een klant gedurende de campagne van briefing tot aan de eindrapportage.
 • Je draagt proactief bij aan de ontwikkeling van de afdeling (marketing, operations, data & social)


Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan in een snel groeiende business-to-business mediaorganisatie. Een zelfstandige positie binnen een kleine centraal team, waar ruimte is voor persoonlijke groei en je direct kunt bijdragen aan de ontwikkeling van de propositie. Binnen VMN media werken we hybride, waarbij we twee dagen op kantoor werken en de rest van de week vanuit huis en is er ruimte voor ontmoeten, samenwerken en elkaar inspireren in ons nieuwe kantoor in het bosrijke Zeist. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. VMN media hecht er veel waarde aan jezelf te ontwikkelen en kansen om te zetten in actie. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Vereisten

Wat zoeken wij in jou?

 • HBO-werk en denkniveau, bij voorkeur in de richting marketing of communicatie.
 • Een enthousiast persoon, proactief en doelgericht.
 • Een meester (M/V) in projectmatig werken.
 • Affiniteit met zowel marketing als sales.
 • Bij voorkeur twee jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de B2B-marketing.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Ervaring met Marketing Automation tooling (zoals Selligent), CMS-systemen en het werken met Microsoft Excel.
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur en 4 dagen per week.


Digitale introductie en actief kennismaken!

Enthousiast over deze rol? Solliciteer via onze website (werkenbij.vakmedianet.nl) en deel jouw cv met een motivatie van maximaal 50 woorden. Als je jezelf liever wil voorstellen in een leuke video (max. 2 minuten), dan ontvangen we deze graag! 


Alternatieve kennismaking!

Schakel jij op tijd om verwachtingen te managen en de snelheid van projecten erin te houden? Is jouw balans tussen snelheid en kwaliteit echt wel prima in orde? En heb jij altijd je dekking hoog, als het gaat om de robuustheid van je werk? Reageer dan via onze website.

Bij wederzijdse interesse bieden jou een leuke, wat meer uitdagende kennismaking aan. Een inspannende ontmoeting om elkaar beter te leren kennen, zoals een leuke, maar pittige bokszaktraining of een uitdagende mountainbiketocht in de bossen van Zeist. Heb je interesse? Zelf een idee om informeel kennis te maken in plaats van het 'formele' sollicitatiegesprek, laat het ons weten!


Je bent overtuigd?!

Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de procedure of over VMN Media als werkgever? Neem dan direct contact op met onze Corporate Recruiter Jasper Magis via 06 15 64 39 50 / jaspermagis@vmnmedia.nl. Inhoudelijke vragen? Neem contact op met Robert Riphagen, Demand Generation Manager via 06 46 40 57 58 of stuur een bericht naar robertriphagen@vmnmedia.nl.