Campagnemanager

Omschrijving

Vakmedianet is het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. We bereiken meer dan 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. Wij inspireren deze professionals via onze off- en online kanalen, events en opleidingen. Het leveren van diepgaande en specifieke content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in o.a. de volgende branches: Logistiek, Bouw, Food, Horeca, Facilities, Mobiliteit, Overheid, Verzekeringen, Finance, etc.

Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze B2B campagnemanager binnen een kleine, maar sterk groeiende afdeling Demand Generation. Hij of zij heeft minimaal een jaar of twee aan vergelijkbare werkervaring en ziet het als een uitdaging om samen te gaan bouwen aan de ambitieuze groeidoelstelling.


Wat ga je doen?

Je bent in deze functie (mede)verantwoordelijk voor een vlekkeloze begeleiding van leadcampagnes voor onze klanten. In deze generalistische rol opereer je op het snijvlak van marketing, sales en operations. Je beoordeelt kwalitatieve campagne-input en zorgt ervoor dat betrokkenen verder kunnen. Ondertussen manage je verwachtingen en rapporteer je wekelijks de voortgang en resultaten. Je signaleert wanneer een campagne moet worden bijgestuurd en zorgt proactief voor oplossingen en verbetervoorstellen.

 • Als spin-in-het-web beheer jij campagnes op verschillende verticals binnen VMN.
 • Je begeleidt een klant gedurende de campagne van briefing tot aan de eindrapportage.
 • Je bent mede aanspreekpunt voor sales, (content)marketing en business call agents en onderhoud contacten.
 • Je houdt overzicht in aanvragen, nieuwe campagnes en de lopende trajecten.

Vereisten

Wat zoeken wij in jou?

 • HBO-werk en denkniveau (bij voorkeur in de richting marketing of communicatie).
 • Ervaring met CMS-systemen en spreadsheets (Ms. Excel).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de B2B-marketing.
 • Je bent enthousiast, proactief en doelgericht.
 • Je bent een kei in projectmatig werken en beschikbaar voor minimaal 30 uur / 4 dagen per week.
 • Je hebt affiniteit met marketing en sales.


Wat wij bieden?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in de snelst groeiende business-to-business uitgeverij in Nederland, met de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen om te zetten in actie. We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een professioneel team, waarin iedereen zich inzet voor het gezamenlijke resultaat.  Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening. En niet te vergeten leuke extra’s zoals (digitale) borrels en dart- & tafeltennis faciliteiten.


Meer informatie?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Robert Riphagen, Demand Generation Manager via 06- 46 40 57 58 of stuur een bericht naar robertriphagen@vakmedianet.nl.


Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Ad Heijblok, HR manager.