Campagne Marketeer Events & Opleidingen

Omschrijving

Werken bij Vakmedianet (VMN) betekent werken bij een business-to-business mediabedrijf dat vooroploopt met online innovaties. Wij investeren continue in nieuwe technologieën om de ruim 1,5 miljoen professionals die wij in Nederland bereiken, altijd de beste online informatie te geven. Meer dan 300 collega’s creëren dagelijks boeiende en bindende content in de vorm van interviews, reportages, video’s, blogs en vlogs, podcasts en e-learnings in meer dan 56 vakgebieden. Deze content verspreiden we via onze websites, magazines, social media-kanalen en nieuwsbrieven, maar ook via grote live events en opleidingen. Voor veel van onze producten betaalt de lezer/gebruiker, maar we bieden ook een zeer interessant platform voor veel verschillende adverteerders die ons bereik inzetten om hun producten en diensten aan te bieden.


Voor de afdeling marketing van het cluster Bouw in Alphen aan de Rijn, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Campagne Marketeer Events & Opleidingen.


Je uitdaging

Je komt te werken voor de meest toonaangevende titels in de bouw; Cobouw, Vastgoedmarkt en De Architect. Iedere titel is een A-merk en bestaat uit een website aangevuld met meerdere e-mailnieuwsbrieven, digitale uitgaven, evenementen en opleidingen. Jij komt te werken in een dynamische en een snel veranderende omgeving, met veel ruimte voor innovatie en creativiteit.

Als Campagne Marketeer draag jij de verantwoordelijkheid voor het opstellen, realiseren en evalueren van activatie campagnes, gericht op het vermarkten van de events en opleidingen. Jij bent de drijvende kracht en de creatieve geest achter iedere campagne, in nauwe samenwerking met jouw collega`s van het marketing team, de Portfolio Manager en de Events Coördinator.

In deze marketeer functie zet jij je creativiteit en kennis van de online buyer journey in en ben je vooral op operationeel en tactisch niveaus bezig. Het gebruik van (gedrags-)data voor het bepalen en aansturen van converterende audiences en funnels vormt onderdeel van jouw dagelijkse routine.


Dit ga je doen

 • Vertalen van event proposities en positionering naar impactvolle campagneplannen.
 • Uitvoering van het plan over alle (digitale) touchpoints (social, search, marketing automation, eigen platforms) in samenwerking met verschillende teams.
 • Bedenken en uitvoeren van impactvolle conversiefunnels, waarbij audience profilering en relevantie centraal staan.
 • Nauwe samenwerken met de redacties rondom contentcreatie en engagement door content.
 • Optimaliseren van de campagnes op basis van analytics en leesgedrag.

Vereisten

Wij vragen:

 • HBO+/WO Werk- en denkniveau
 • 3–5 jaar ervaring als hands-on campagne (B2B) marketeer
 • Ervaring met data en analytische tools, zoals Google Analytics
 • Ervaring met marketing automation tools zoals, Selligent, 2bMore, Adobe Marketing Suite
 • Ervaring met conversie optimalisatie, lead generation en het aansturen van online traffic
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, ervaring van het opstellen van converterende marketing teksten voor de website en email


Wat zoeken we in jou?

 • Grote passie voor conversie marketing en gevoel voor evenementen en opleidingen
 • Je bent ondernemend en kan zelfstandig werken
 • Jij bent creatief in het zoeken naar oplossingen om het resultaat te bereiken
 • Je bent een team player en komt makkelijk met mensen in contact.
 • Je bent leergierig en beschikt over een dosis flexibiliteit en humor


Wij bieden
Een uitdagende functie in een vooruitstrevende, pionierende organisatie, met de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen om te zetten in actie. Je werkt in een professioneel team, waarin iedereen zich inzet voor het gezamenlijke resultaat. Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening. En niet te vergeten leuke extra’s zoals (digitale) borrels en dart- & tafeltennis faciliteiten.
Het betreft een fulltime dienstverband.


Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Ad Heijblok, HR manager. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Irina Stutvoet, Marketing Manager Bouw (Cobouw, Vastgoedmarkt en De Architect): irinastutvoet@vakmedianet.nl of (06) 48 02 33 52.