campagne marketeer events

Omschrijving

Vakmedianet is dé business-to-business uitgeverij met het grootste B2B bereik in Nederland. Met onze online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken wij meer dan 1.200.000 professionals en beslissers in diverse branches.  


Wie ben jij?

Ben jij een hands on Campagne marketeer events die ervaring heeft met database marketing, adwords, flows opzetten en social media? Houd je van een hoge mate van verantwoordelijkheid en het nemen van zelfstandige beslissingen? Krijg je een kick van het halen van omzetdoelstellingen en houd je van een pragmatische aanpak? Dan ben jij de innovatieve marketeer die wij zoeken.

Je bent verantwoordelijk voor het volledig bedenken en uitrollen van campagnes, die je maakt op basis van markt- en responsanalyses. Je neemt zelfstandig beslissingen over welke kanalen je inzet, waar je bijstuurt en hoe je het marketingbudget spendeert. Je werkt nauw samen met projectleiders, andere marketeers, redactie, sales en event-coördinatoren.

 

Met je sterke organisatievermogen ben je in staat om diverse campagnes tegelijk te runnen en houd je het overzicht. Je wordt gedreven door je resultaatgerichte houding en hebt oog voor details. Door je sterke communicatie skills zijn al je teksten creatief en commercieel ingestoken. Je kunt klantinzichten (analytics) vertalen in concrete customer journeys en conversie acties.

Vereisten

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • 2 tot 4 jaar werkervaring in een online marketing functie en het runnen van campagnes
  • Ervaring met het werken met CMS-systemen en databases
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar


Wat krijg jij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in de snelst groeiende business-to-business uitgeverij in Nederland, met de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen om te zetten in actie. We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een professioneel team, waarin iedereen zich inzet voor het gezamenlijke resultaat.  Uiteraard bieden wij een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats is Alphen aan den Rijn.

  

Zo ziet jouw dag er uit

’s Ochtends pak je beneden een goede espresso of een lekkere cappuccino en je neemt er natuurlijk direct ook één mee voor je collega boven. Na het checken van de mail controleer je hoe de mailing van gisteren het gedaan heeft en worden de nieuwe campagnes ingepland. Tijdens het teamoverleg kijken jullie gezamenlijk hoe jullie de campagne nog nét die extra boost kunnen geven. Samen met de redactie bepaal je vervolgens welke content er wordt ingezet om een goede email flow te bouwen.

 

Na de gezellige, gezonde lunch met salades en vers fruit en die iedere dag klaar staat, bespreek je de cijfers en resultaten met de projectleider. Wat werkt wel, wat niet en wat gaan we doen om de eindstreep te behalen? De middag wordt gevuld met het opzetten en tweaken van campagnes voor de verschillende events, het briefen van de vormgever voor een nieuw campagnebeeld en het opmaken van een website.

 

Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Ad Heijblok, HR manager. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Carolien van den Steen van Ommeren, Uitgever events via carolienvandensteen@vakmedianet.nl.