After sales-medewerker Traffic

Omschrijving

Dagelijks bereikt VMN Media meer dan 1,5 miljoen professionals en ondernemers in meer dan 50 branches en niches. We inspireren en informeren professionals en ondernemers met onze on- en offline content, events en opleidingen zodat zij hun werk beter kunnen doen en hun bedrijf beter kunnen leiden. Hen voorzien van diepgaande en relevante content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in een groot aantal branches, zoals Bouw, Food, Horeca, Logistiek, Facilitair, Automotive, Verzekeringen, HR, Finance, etc. Belangrijke titels zijn o.a. Distrifood, Cobouw, AM, Logistiek, Vastgoedmarkt en Misset Horeca. Op dit moment genereert VMN Media haar inkomsten vooral uit abonnementen, events, opleidingen, boeken en on/offline display advertenties. Net als de rest van de media-industrie is ook VMN in transitie. In 2021 verwacht VMN ruim 50% van haar omzet uit onlineproducten te genereren en het is onze ambitie om dit uit te bouwen naar 65% in 2023.

Voor de afdeling Sales Operations zijn wij op zoek naar een ervaren, en zelfstandige


Medewerker Traffic


Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de display advertising voor websites, nieuwsbrieven en print titels van Vakmedianet. Online en print materiaal verwerk je volgens afspraak met de klant, sales of het reclamebureau en je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de campagneresultaten.

Binnen een eigen portfolio draag jij de verantwoordelijkheid voor al de te plaatsen commerciële uitingen.

 • Je hebt nauw contact met onze accountmanagers over campagnes, soms al tijdens het verkoopproces.
 • je kunt planmatig werken en snel schakelen tussen de verschillende campagnes.
 • Je signaleert tijdens de looptijd van de campagnes op tijd waar bijgestuurd moet worden en komt met goede oplossingen.
 • Je bent hét aanspreekpunt voor sales, de redacties, je contentmarketing collega’s en natuurlijk de klant. Jij weet als geen ander wat de stand van zaken is van jouw campagnes. Je bent resultaat- en klantgericht, weet veel ballen tegelijk in de lucht te houden en hebt oog voor detail.

Vereisten

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde mbo-opleiding en 3 jaar werkervaring.
 • Ervaring of affiniteit met media en sales.
 • Werkervaring in een soort gelijke functie.
 • Zowel inhoudelijk als organisatorisch sterk en niet bang voor deadlines.
 • Stressbestendig, klantgericht, collegiaal en daadkrachtig.
 • je hebt kennis van html en digitale nieuwsbrieven.
 • je hebt kennis van cms-systemen (bij voorkeur WordPress).
 • Je hebt kennis van Google Analytics, en Advendio.
 • Je hebt kennis en ervaring met het bannermanagementsysteem Google Ad Manager.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.


Wat bieden wij?

We hebben veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een enthousiast en vooral ambitieus team. Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening. En niet te vergeten leuke extra’s zoals borrels en team uitjes. Deze zomer verhuizen wij naar een nieuw kantoor in Zeist. Gedurende de coronaperiode werken wij voornamelijk vanuit huis. Je hebt de mogelijkheid om hybride te werken. 2 dagen vanuit kantoor en 3 dagen thuis (vaker naar kantoor komen mag ook).

Enthousiast?

Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met CV en motivatie in t.a.v. Faysal El Morabit, Recruiter naar: faysalelmorabit@vakmedianet.nl