Accountmanager platform AM (amweb.nl)

Omschrijving

VMN media

Bij VMN media is kennis de drijfveer van vooruitgang. Wij zijn het leidende business-to-businessmediabedrijf in Nederland. We bereiken meer dan 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches met 30 titels. Wij inspireren deze professionals via onze off- en online kanalen, events en opleidingen. Het leveren van diepgaande en onmisbare content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in o.a. de volgende branches: Logistiek, Bouw, Food, Horeca, Facilities, Mobiliteit, Overheid, Verzekeringen, Finance, en nog veel meer!


De uitdaging

Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze Accountmanager voor het verzekeringsplatform AM in combinatie met B2B Arbeidsmarktcommunicatie (Carriere.nu). Hij of zij heeft minimaal twee jaar vergelijkbare werkervaring en ziet het als een uitdaging om samen de mouwen op te stropen voor de ambitieuze groeidoelstelling.

Carriere.nu is hét arbeidsmarkt- en vacatureplatform voor professionals op zoek naar werk en inspiratie over carrière, management, loopbaanontwikkeling en succes. Carrière.nu biedt bedrijven een dagelijks breed bereik van 1,5 miljoen professionals die worden gegenereerd via Carrière.nu en de 30 vakwebsites van VMN media.

AM is het onafhankelijke platform voor verzekeraars en onafhankelijke financieel dienstverleners. In een wereld die sterk verandert door technologie, wetgeving en andere ontwikkelingen is AM een onmisbare gids.

Wat ga je doen?
Je wordt onderdeel van twee sales teams, in het team van arbeidsmarktcommunicatie wordt je hét aanspreekpunt op het gebied van commercie (intern & extern). De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het benaderen van organisaties om hun doelen, doelstellingen en behoeften te inventariseren, waardoor je in staat bent om die te vertalen naar passende adviezen en werving oplossingen. Concreet uitgewerkt in voorstellen en presentaties. Daarbij verlies je het klantsucces niet uit het oog.

Samen met de accountmanagers van am: ben je verantwoordelijk voor het aangaan van nieuwe zakelijke relaties en het strategisch uitbouwen van deze relaties. Je geeft onze relaties, partners en klanten excellent advies over hoe zij hun business doelstellingen kunnen verwezenlijken aan de hand van ons grote bereik onder relevante doelgroepen en de (digitale) advertentie, contentmarketing, lead generation en eventsponsoring mogelijkheden die wij bieden.


In beide teams streef je ernaar om het salesproces continu te optimaliseren teneinde best practices te implementeren. Nauwlettend de behoeften in de markt te signaleren en deze delen met collega’s. Oplossingsgericht handelen en proactief reageren in het bedenken van oplossingen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdaging met veel ruimte voor je ontwikkeling en je ambities
  • Een afwisselende baan in een energiek en groeiend commercieel team
  • Fulltime werkweek van 36 uur
  • Een uitstekend salaris (tot max. €3.500 per maand o.b.v. 36 uur) en een aantrekkelijke bonusregeling
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening. En niet te vergeten leuke extra’s zoals (digitale) borrels en dart- & tafeltennisfaciliteiten
  • Ons gloednieuwe kantoor is gevestigd in Zeist. We werken volgens een hybride model waarbij je gedeeltelijk thuis, deels bij klanten en deels op kantoor in Zeist zult werken


Vereisten

Wie ben jij?

Je bent een ambitieuze, servicegerichte relatiebouwer en gaat ook geen enkele commerciële uitdaging uit de weg. Je bent proactief, vindt het een sport om de gestelde verkooptargets te halen. Sales, verkopen zit in je DNA en je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur ervaring met consultative selling. Je kunt je goed inleven in de informatiewensen van je klanten en je hebt oog voor detail.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, daarnaast ben je leergierig en heb je uitstekende kennis van de Windows MS Office programma’s en ervaring met verkoopregistratiesystemen (o.a. Salesforce). Je bent stressbestendig en gewend om te presteren onder druk. Daarbij ben je flexibel, kan goed schakelen tussen diverse werkzaamheden en systemen. Natuurlijk is jouw mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal uitstekend.


Digitale introductie en actief kennismaken!

Enthousiast over deze rol? Solliciteer via onze website (werkenbij.vakmedianet.nl) en deel jouw cv met een motivatie van maximaal 50 woorden. Als je je liever wil voorstellen in een leuke video (max. 2 minuten), dan ontvangen we deze graag!


Alternatieve kennismaking!

Bij wederzijdse interesse, bieden wij je - indien je hierin geïnteresseerd bent - een leuke en uitdagende kennismaking aan! Een inspannende ontmoeting om elkaar beter te leren kennen. We ondernemen een 7km hardlooproute met voldoende hoogtemeters. Of een positieve, niet gevaarlijke, maar toch wel pittige kickbokstraining op en rond de bokszak. Heb je interesse of heb jij een leuk idee om informeel kennis te maken in plaats van het 'formele' sollicitatiegesprek? Laat het ons weten!


Schakel jij op tijd om verwachtingen te managen en de snelheid van projecten erin te houden? Is jouw balans tussen snelheid en kwaliteit echt wel prima in orde? En heb jij altijd je dekking hoog, als het gaat om de robuustheid van je werk? Reageer dan via onze website of neem contact op met met onze Corporate Recruiter Jasper Magis - jaspermagis@vmnmedia.nl/0615643950.

Inhoudelijke vragen?

Neem contact op met Marcel Nibbeling, Sales Manager via 06 55 87 13 76 of stuur een bericht naar marcelnibbeling@vmnmedia.nl.


Bekijk VMN media in één minuut
https://lnkd.in/eVU_4qvW