Accountmanager Misset Horeca

Omschrijving

VMN-media

Bij VMN media is kennis de drijfveer van vooruitgang. Wij zijn het leidende business-to-businessmediabedrijf in Nederland. We bereiken meer dan 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches met 30 titels. Wij inspireren deze professionals via onze off- en online kanalen, events en opleidingen. Het leveren van diepgaande en onmisbare content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in o.a. de volgende branches: Logistiek, Bouw, Food, Horeca, Facilities, Mobiliteit, Overheid, Verzekeringen, Finance, en nog veel meer!


Accountmanager Misset Horeca
Misset Horeca, het belangrijkste nieuws- en achtergrondplatform voor professionals in de horeca, maakt onderdeel uit van VMN Media. Misset Horeca is een journalistiek gemaakte titel die de hele horecamarkt beslaat, van hotel tot restaurant en van Heineken tot Unilever. We hebben websites, nieuwsbrieven, tijdschriften, events, data oplossingen en de dagelijkse ambitie om de beste te zijn in ons vakgebied. Een leuke en uitdagende functie in een snel veranderende markt. De multimediale salesactiviteiten bestaan uit print en online advertising, contentmarketing, eventsponsoring en lead generationprogramma's. Je maakt deel uit van de afdeling sales Food & Horeca en je bent mede verantwoordelijk voor het realiseren van onze ambities op de adverteerdersmarkt. Je werkt nauw samen met je salescollega's, redactie, marketing, contentmarketing redactie en sales operations. Wij zoeken een ondernemend en gedreven salestalent dat toe is aan een uitdagende volgende stap in zijn of haar carrière. Iemand die de komende jaren de advertentieomzet uit deze markt voor Misset Horeca verder kan ontwikkelen en de business kan uitbouwen.


Snap je de communicatie- en salesdoelstellingen van adverteerders en ben je een sterke inhoudelijke en strategische gesprekspartner? Ben jij als geen ander in staat om vanuit een briefing de behoefte van een B2B-adverteerder te vertalen in een duidelijk advies en een contentmarketing- en advertentieplan- en voorstel? Weet je alles van alle digitale advertentiemogelijkheden en hoe je data moet benutten voor een effectievere inzet van media en content voor adverteerders? Dan is dit de job voor jou!


Wat bieden wij?

 • Een uitdaging met veel ruimte voor je ontwikkeling en je ambities en de mogelijkheid om door te groeien.
 • Een afwisselende baan in een energiek en groeiend commercieel team dat onderdeel uitmaakt van dé leidende business-to-business uitgeverij in Nederland.
 • Een fulltime werkweek van 36 uur
 • Marktconform salaris, mooie bonussen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget van 12% dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening.
 • Laptop en auto van de zaak. 
 • De mogelijkheid om hybride te werken waarbij je zelf (in overleg met je team) bepaalt wanneer je thuis of juist op kantoor werkt.
 • VMN media is te vinden in een splinternieuw kantoor in Zeist (10 km van Utrecht CS). Ons kantoor heeft fijne werkplekken, maar is vooral ingericht op (hybride) samenwerken – en natuurlijk op samen lunchen en borrelen.

Vereisten

Wat verwachten wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een energieke, doortastende en klantgerichte accountmanager die in staat is om goed op alle niveaus te communiceren.

 • Hbo- of WO-opleiding
 • 2 tot 4 jaar ervaring in een zelfstandige verkoopfunctie bij voorkeur op het gebied van online media.
 • Uitgebreide kennis van digital advertising, content marketing en de inzet van data.
 • Je bent commercieel, resultaatgericht, ondernemend en ambitieus.
 • Netwerken geeft jouw energie.
 • Consultative selling is helemaal jouw stijl.
 • Je kunt goed luisteren en overtuigen.
 • Communicatief vaardig en in staat om in multidisciplinaire teams te werken.

Je bent overtuigd!

Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de procedure of over VMN Media als werkgever? Neem dan direct contact op met onze Corporate Recruiter Jasper Magis via 0615643950 / jaspermagis@vmnmedia.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Joop Uitendaal (Publishing Director Food & Hospitality Portfolio) via 06 29 45 52 12 van joopuitendaal@vmnmedia.nl.