Accountmanager Finance

Omschrijving

VMN media
Bij VMN media is kennis de drijfveer van vooruitgang. Elke maand bereiken wij meer dan 1,5 miljoen executives, ondernemers en professional in 16 branches met 30 verschillende titels. We inspireren en informeren deze professionals met onze content (digitaal en in print), events, data oplossingen en opleidingen. Daarmee creëren we een blijvende impact in een groot aantal branches, zoals Bouw, Food, Horeca, Logistiek, Facilitair, Mobiliteit, Verzekeringen, HR en Finance.

De uitdaging
Samen met een collega en de uitgever van de Finance titels Executive Finance en CM: ControllersMagazine ben je verantwoordelijk voor het aangaan van nieuwe zakelijke relaties en het strategisch uitbouwen van deze relaties. Je geeft relaties, partners en klanten excellent advies over hoe zij hun business doelstellingen kunnen verwezenlijken aan de hand van het bereik onder relevante doelgroepen en de (digitale) advertentie, contentmarketing, lead generation en eventsponsoring mogelijkheden die wij bieden. Je bent onderdeel van het betrokken multidisciplinaire team dat op de Finance titels werkt, en maakt daarnaast deel uit van de afdeling Sales.

Voor onze organisatie in Zeist zijn wij op zoek naar een:

Junior accountmanager Finance
In deze rol maak je onderdeel uit van het salesteam van finance. Je werkt samen met een accountmanager in de buitendienst en de salesmanager. Tijdens het wekelijkse overleg denk je met het team mee over marktbewerking en salesproposities. Je bent zeker 50% van de tijd bezig met het uitbouwen van het klantportfolio; nieuwe markten bewerken en/of nieuwe proposities aanbieden. De andere 50% van je tijd ben je bezig met relatiebeheer en contractverleningen bij bestaande klanten.

Als mediaspecialist adviseer je klanten bij de besteding van de mediabudgetten. Door telefonische verkoop draag je bij aan het realiseren van de omzetdoelstellingen binnen de marktgroep en je realiseert een forse groei in zowel online oplossingen, als print en events. Je bent onderdeel van een team maar werkt ook veel zelfstandig. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen pipeline, rapportage en administratie; je voert gespreksverslagen in, stelt offertes op en voert nieuwe orders in (Salesforce).

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

 • Je bent echt een beltijger, je beschikt over uitstekende telefonische vaardigheden.
 • Je beschikt over marketingkennis en weet klanten op consultatieve wijze te overtuigen.
 • Je krijgt energie van het scoren van nieuwe klanten, daarnaast ben je in uitstekend staat relaties te onderhouden met bestaande klanten.
 • Je hebt tussen de 1 -3 jaar ervaring in een commerciële binnendienst functie.

  Wat wij bieden:
 • Een uitdagende en afwisselende baan bij het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland.
 • Een werkweek van 36 uur
 • Je komt te werken in een ondernemende werkomgeving, waar jouw ideeën gewaardeerd worden en je de ruimte krijgt om deze te realiseren.
 • Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • De mogelijkheid om hybride te werken waarbij je zelf (in overleg met je team) bepaalt wanneer je thuis of juist op kantoor werkt
 • Een kilometer- of OV-vergoeding, daarnaast is er op kantoor ruime gratis parkeergelegenheid
 • VMN media is te vinden in een splinternieuw kantoor in Zeist (10 km van Utrecht CS). Ons kantoor heeft fijne werkplekken, maar is vooral ingericht op (hybride) samenwerken – en natuurlijk op samen lunchen en borrelen.
 • Je kunt rekenen op gezonde lunches, werkfruit, borrels, dart-tafeltennis faciliteiten, personeelsfeesten, en BBQ’s

  Wie ben jij?
 • Je bent een ambitieuze, servicegerichte relatiebouwer en gaat ook geen enkele commerciële uitdaging uit de weg. Je bent proactief, vindt het een sport om de gestelde verkooptargets te halen. Sales, verkopen zit in je DNA en je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur ervaring met consultative selling. Je kunt je goed inleven in de informatiewensen van je klanten en je hebt oog voor detail.

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, daarnaast ben je leergierig en heb je uitstekende kennis van de Windows MS Office programma’s en ervaring met verkoopregistratiesystemen (o.a. Salesforce). Je bent stressbestendig en gewend om te presteren onder druk. Daarbij ben je flexibel, kan goed schakelen tussen diverse werkzaamheden en systemen. Natuurlijk is jouw mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal uitstekend.


Je bent overtuigd!
Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de procedure of over VMN Media als werkgever?
Neem dan direct contact op met onze Corporate Recruiter Jasper Magis via 06 15 64 39 50 of jaspermagis@vmnmedia.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sales Manager Marcel Nibbeling via 06 55 87 13 76 of marcelnibbeling@vmnmedia.nl.