Accountmanager Distrifood en Foodmagazine

Omschrijving

Altijd al willen werken voor één van de mooiste mediamerken van Nederland?

Accountmanager Distrifood en Foodmagazine

VMN Media zoekt een Accountmanager voor de verkoop van onze digitale advertentie- en contentmarketingoplossingen aan de fabrikanten en leveranciers van food- en foodgerelateerde producten en diensten. Een leuke en uitdagende functie in een snel veranderende markt. Ons multimediale scala aan communicatie-oplossingen bestaat uit online- en print advertising, contentmarketing, eventsponsoring en lead generation-programma’s.


Je maakt deel uit van de afdeling sales Food & Horeca en je bent verantwoordelijk voor de uitbouw en verdere versterking van onze positie op de adverteerdersmarkt. Je werkt nauw samen met je salescollega’s, redactie, marketing en sales operations. Wij zoeken een ondernemend en gedreven sales talent die toe is aan een uitdagende volgende stap in zijn of haar carrière. Iemand die de komende jaren de advertentieomzet uit deze markt voor VMN Media kan ontwikkelen en de business kan uitbouwen.


Ben je een sterke inhoudelijke en strategische gesprekspartner voor onze adverteerders? Ben je een pro-actieve netwerker? Ben jij als geen ander in staat om vanuit een briefing de behoefte van een B2B-adverteerder te vertalen in een concreet advies en communicatieplan en voorstel? Ben je goed op de hoogte van de diverse digitale advertentiemogelijkheden en weet je hoe je first party data moet benutten voor een effectievere inzet van media en content voor adverteerders? Dan is dit de job voor jou!


Wat bieden wij?

 • Een uitdaging met veel ruimte voor je ontwikkeling en je ambities en de mogelijkheid om intern door te groeien.
 • Een afwisselende baan in een energiek en groeiend commercieel team dat onderdeel uitmaakt van het leidende business-to-business-mediabedrijf in Nederland.
 • Fulltime werkweek van 36 uur 
 • Marktconform salaris en aantrekkelijke bonusregeling.
 • Laptop en auto van de zaak.
 • Uitstekende pensioenvoorziening.


Wie zijn wij?

Wij zijn Distrifood, de belangrijkste bron van nieuws en achtergronden voor professionals in de foodbranche. Geheel journalistiek onafhankelijk, publiceert Distrifood hoogwaardige content die de hele foodsector bestrijkt., Van Albert Heijn tot Vomar, van Picnic tot flitsbezorgers en van Unilever tot locale leveranciers van Versproducten. Met de nadruk op de supermarktsector. Onder het merk Distrifood hebben we websites, nieuwsbrieven, tijdschriften, evenementen, dataoplossingen. Hierbij hebben we vanzelfsprekend de dagelijkse ambitie om de beste te zijn in ons vakgebied. Distrifood maakt onderdeel uit van VMN Media; het leidende business-to-business mediabedrijf in Nederland. Dagelijks bereikt VMN ruim 1,5 miljoen professionals met meer dan 30 vaktitels in meer dan 16 branches. We inspireren en informeren ondernemers en professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen. Voor Distrifood.nl, de onafhankelijke nieuwsbron voor supermarkten, zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en digital minded Accountmanager.

Vereisten

Wat breng jij mee?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een energieke, doortastende, strategische denker die in staat is om goed op alle niveaus te communiceren.

 • Hbo- of WO-opleiding
 • Ervaring in een zelfstandige verkoopfunctie en bij voorkeur in online media en de B2B-markt.
 • Bij voorkeur kennis over digital advertising, contentmarketing en de inzet van first party data.
 • Je bent commercieel, resultaatgericht, ondernemend en je bent in staat klanten goed te adviseren
 • Netwerken geeft jou energie.
 • Consultative selling is helemaal jouw stijl.
 • Je kunt goed luisteren en overtuigen.
 • Communicatief vaardig en in staat om in multidisciplinaire teams samen te werken.


Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met CV en motivatie t.a.v. Faysal El Morabit (recruiter). Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis de Jong (Sales Director) via email dennisdejong@vakmedianet.nl