Accountmanager Cobouw Customer Solutions

Omschrijving

Accountmanager

Wij zijn VMN media, hét mediabedrijf voor werkend Nederland. Dagelijks bereiken we ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 industrieën. Onder VMN media vallen merken die – soms al eeuwenlang – een begrip zijn in hun niche; zoals Logistiek, Cobouw, Misset Horeca, AM (Assurantie Magazine). Via onze sites, apps, kranten en magazines brengen wij het laatste nieuws en achtergronden. Op onze on-en offline events vinden professionals elkaar en door onze opleidingen helpen wij onze lezers continu verder in hun carrière.


Omschrijving

VMN Bouwcommunities ontwikkelt voor diverse groepen professionals in de bouw en toeleveranciers van de bouw specifieke multimediale uitgaven. Voor architecten tot aannemers en installateurs, voor toeleveranciers tot vastgoedbeheerders, ontwikkelen we abonnement gebonden online databanken die onze klanten ondersteunen in hun bedrijfsprocessen zoals www.bouwberichten.nl


Om het team Cobouw Customer Solutions op korte termijn te versterken, zijn wij op zoek naar een ondernemende en gedreven

Accountmanager (binnendienst)

Je uitdaging

• Actief telefonisch contact onderhouden met je klanten en commercieel inspelen op hun behoeftes.

• Verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande relaties en daarmee het realiseren van je targets.

• Je bent een uitstekende relatiebeheerder zodat onze klanten altijd op je kunnen terugvallen en je altijd je afspraken nakomt.

• Online gebruikerstrainingen geven.

• Nauw samenwerken met de accountmanagers in de buitendienst, je collega’s van Customer Solutions en het redactieteam van 

Cobouw Bouwberichten.

• Zorgdragen voor de administratieve verwerking van al deze activiteiten in diverse systemen, inclusief contractverwerking.

• Je levert een actieve bijdrage aan de teamspirit (je rapporteert aan de Manager Customer Solutions).


Wat bieden wij?

  • Werken in een professioneel salesteam en een organisatie die altijd in beweging is, hierdoor is er volop ruimte voor jouw ideeën en creativiteit.
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door cursussen en workshops te volgen. Zo blijf je altijd up-to-date. 
  • Een werkweek van 32 of 36 uur
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast bij wederzijdse tevredenheid
  • Een uitstekend salaris en een aantrekkelijke pensioenvoorziening
  • Een individueel keuzebudget van 12% dat je naar eigen inzicht kunt besteden aan bijv. een opleiding of extra vrije dagen
  • Een uitstekende pensioenvoorziening
  • De mogelijkheid om hybride te werken waarbij je zelf (in overleg met je team) bepaalt wanneer je thuis of juist op kantoor werkt
  • Een kilometer- of OV-vergoeding, daarnaast is er op kantoor ruime gratis parkeergelegenheid
  • VMN media is te vinden in een splinternieuw kantoor in Zeist (10 km van Utrecht CS). Ons kantoor heeft fijne werkplekken, maar is vooral ingericht op (hybride) samenwerken – en natuurlijk op samen lunchen en borrelen.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent een ambitieuze, servicegerichte relatiebouwer en gaat ook geen enkele commerciële uitdaging uit de weg. Je bent proactief, vindt het een sport om de gestelde verkooptargets te halen. Sales, verkopen zit in je DNA en je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur ervaring met consultative selling. Je kunt je goed inleven in de informatiewensen van je klanten en je hebt oog voor detail.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, daarnaast ben je leergierig en heb je uitstekende kennis van de Windows MS Office programma’s en ervaring met verkoopregistratiesystemen. Je bent stressbestendig en gewend om te presteren onder druk. Daarbij ben je flexibel, kan goed schakelen tussen diverse werkzaamheden en systemen. Natuurlijk is jouw mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal uitstekend.


Je bent overtuigd!

Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de procedure of over VMN Media als werkgever? Neem dan direct contact op met onze Corporate Recruiter Jasper Magis via 0615643950/jaspermagis@vmnmedia.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Brenda Bosman, Manager Customer Solutions, tel. 06 12 28 23 88 of email brendabosman@vakmedianet.nl.