Accountmanager (binnendienst)

Omschrijving

PW. voor HR-professionals biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals. Gericht op actuele HR-thema's en wetgeving. PW. is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. 

Wij zijn VMN Media, het leidende business-to-businessmediabedrijf in Nederland. Dagelijks bereikt VMN ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. We inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen.

Voor het salesteam zijn we op zoek naar een gedreven

Accountmanager


Wat ga je doen?

Je verkoopt multimediale oplossingen voor de verschillende merken. Denk hierbij aan branding in zowel print als online, contentmarketing, leadgeneratie en sponsoring van events.

Daarvoor benader je met veel pit, lef en overtuigingskracht potentiële klanten door telefonische verkoop. Als specialist adviseer je klanten bij de besteding van de mediabudgetten. Je bent ondernemer binnen je eigen klantenpakket en genereert voor een groot deel new business.

Je werkt in een team heel nauw samen met de Key Accountmanager en bent samen verantwoordelijk voor grote strategische accounts.

Door telefonische verkoop draag je bij aan het realiseren van de omzetdoelstellingen binnen de marktgroep en je realiseert een forse groei in de verschillende multimediale proposities.

Vereisten

Wat ben je?

In ieder geval enthousiast en positief ingesteld. Je laat je niet zo maar uit het veld slaan. Je werkt graag met uitdagende targets en hebt een echte winnaarsmentaliteit. Bij voorkeur heb je al wat jaren verkoop ervaring. De ontwikkelingen op het gebied van media volg je met bovengemiddelde belangstelling. Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau. Je hebt een natuurlijke drive te scoren en beheerst het spel van onderhandelen.


Wat vind je bij ons?

De sfeer bij ons kenmerkt zich door korte communicatielijnen, open deuren en de overtuiging dat plezier de drijfveer voor succes is. Verder besteden wij veel aandacht aan vakmatige en persoonlijke ontwikkeling. Bij Vakmedianet is een hecht salesteam van ruim 4 professionals actief die altijd op zoek zijn naar nieuwe producten, ideeën en ook de ruimte krijgen om deze zelf uit te voeren.


Wat krijg je?

We hebben veel aandacht voor je ontwikkeling. Je komt terecht in een enthousiast en vooral ambitieus team. Uiteraard bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling op kwartaalbasis afhankelijk van je persoonlijke prestaties, een individueel keuze-budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening. En niet te vergeten leuke extra’s zoals (digitale) borrels en dart- & tafeltennis faciliteiten.


Meer informatie?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met neem contact op met Ellen van den Bosch, sales director, 0683632639.


Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Faysal El Morabit, Recruiter.