Accountmanager binnendienst

Omschrijving

Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Met onze online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken wij meer dan 1.200.000 professionals en beslissers in diverse branches. Vakmedianet is gevestigd in Doetinchem, Deventer en Alphen aan den Rijn.

 

Het Horeca-cluster omvat drie merken; Het marktleidende merk Misset Horeca informeert horecaondernemend Nederland al meer dan 65 jaar. Snackkoerier is toonaangevend binnen de fastservice sector en Misset Catering richt zich op professionele cateraars. Alle merken bieden kwalitatief hoogwaardige vakinformatie vanuit een multimediale invalshoek: vakbladen, nieuwsbrieven, websites en events.

 

Voor het salesteam van het Horeca-cluster zijn we op zoek naar een gedreven sales collega.

 

Wat ga je doen?

Je verkoopt multimediale oplossingen voor de verschillende merken van Vakmedianet. Denk hierbij aan branding in zowel print als online, content marketing, leadgeneratie en sponsoring van events.

Daarvoor benader je met veel pit, lef en overtuigingskracht potentiële klanten door telefonische verkoop. Als media-specialist adviseer je klanten bij de besteding van de mediabudgetten. Je biedt binnendienst-ondersteuning aan de Key Accountmanager. Gezamenlijk zorgen jullie voor een goede agendavulling voor de Key Accountmanager. Jullie zijn omzetverantwoordelijk voor een uitdagende set met klanten en prospects. Je verwerkt en verzorgt de door jullie afgesloten media- contracten.

Door telefonische verkoop draag je bij aan het realiseren van de omzetdoelstellingen binnen de marktgroep en je realiseert een forse groei in de verschillende mulitmediale proposities.

  

Wat vind je bij ons?

De sfeer bij Vakmedianet kenmerkt zich door korte communicatielijnen, open deuren en de overtuiging dat plezier de drijfveer voor succes is. Verder besteden wij veel aandacht aan vakmatige en persoonlijke ontwikkeling. Bij het Horeca-cluster werkt een hecht en actief salesteam van ruim 4 professionals die altijd op zoek zijn naar nieuwe producten en ideeën en ook de ruimte krijgen om deze zelf uit te voeren.

Vereisten

Wat ben je?

In ieder geval enthousiast en positief ingesteld. Je laat je niet zo maar uit het veld slaan. Je werkt graag met uitdagende targets en hebt een echte winnaarsmentaliteit. Je hebt een aantal jaren werkervaring in een commerciële binnendienst en bent aantoonbaar succesvol in telesales. De ontwikkelingen op het gebied van media volg je met bovengemiddelde belangstelling. Door jouw hbo werk- en denkniveau heb je de gewenste salesvaardigheden snel onder de knie. Je hebt een natuurlijke drive te scoren en beheerst het spel van onderhandelen. Kortom, je bent een geboren sales persoon.

 

Wat krijg je?

Naast een goed vast salaris, hebben we een aantrekkelijke bonusregeling op kwartaalbasis afhankelijk van je persoonlijke prestaties. We hebben veel aandacht voor je ontwikkeling: je kunt rekenen op intensieve coaching en een uitgebreid trainingsprogramma. Als je goed presteert, kun je doorgroeien naar een buitendienstfunctie. Je komt terecht in een enthousiast, groeiend en vooral ambitieus team.

 

Je bent overtuigd!

Solliciteer via de website en stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Ad Heijblok, HR manager. Kijk voor meer informatie over ons op Vakmedianet.nl of neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Dennis de Jong, sales director, 06-13247083