Accountmanager Binnendienst

Omschrijving

Je gaat werken bij Vakmedianet, de grootste en leidende B-to-B uitgeverij in Nederland met sterke merken voor professionals in kennisintensieve functies en beslissers in tal van branches. Al onze merken bieden kwalitatief hoogwaardige vakinformatie vanuit een multimediale invalshoek: vakbladen, nieuwsbrieven, websites, congressen, webinars, podcasts en events. Met als doel onze klanten te helpen om succesvoller zaken te doen. Dit maakt ons werk uniek!


Voor het Salesteam in Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar een gedreven en talentvolle:

Accountmanager Binnendienst

Wat ga je doen?
Wil jij klanten adviseren over on- en offline branding en mediabudgetten? Dan is dit je kans om je te ontwikkelen als Accountmanager Binnendienst waarbij je oplossingen verkoopt op het gebied van content marketing, leadgeneratie en sponsoring van events. Met jouw lef en overtuigingskracht benader je telefonisch potentiële klanten en op basis van consultative selling adviseer jij beslissers binnen organisaties hoe zij hun zakelijke doelen nog beter kunnen realiseren met onze nieuwsbronnen. Door jouw van nature ondernemende, energieke en nieuwsgierige karakter weet jij feilloos de behoefte van de klant bloot te leggen en deze te vertalen naar concrete data-gedreven oplossingen. Ieder gesprek met de klant is uniek en met jouw overtuiging en gedrevenheid weet jij new business te genereren voor één (of twee) van de merken van Vakmedianet. Je beheert zelfstandig jouw eigen klantenportfolio en bouwt hiermee een lange termijn relatie op. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject; van gesprek, naar offerte, tot het binnenhalen van de deal!

Vereisten

Wie ben je?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal 1 – 2 jaar commerciële werkervaring
 • Je bent gedreven; je wilt scoren en laat je niet zo maar uit het veld slaan (winnaarsmentaliteit)
 • Je houdt van uitdagingen en kan goed met targets omgaan
 • Je legt makkelijk contact met klanten en onderhoudt deze goed
 • Je ziet veel kansen in de markt voor het genereren van new business
 • Je hebt een hands on mentaliteit en je opereert proactief
 • Je bent creatief en doelgericht; je weet van een ‘nee’ een ‘ja’ te maken
 • Je hebt affiniteit met media, redactie en marketing
 • Leergierig: je volgt de nieuwe trends op het gebied van media
 • Ambitieus; je wilt jezelf ontwikkelen in Sales en bent hierin zelfsturend Je spreekt Nederlands vloeiend (in woord en geschrift)

Wat vind je bij ons?
Je komt te werken in een enthousiast, snelgroeiend en ambitieus team van 5 man. Je rapporteert aan de Sales Manager en maakt met jouw team onderdeel uit van een groter Sales team van 20-25 man (Alphen aan den Rijn). De sfeer bij ons kenmerkt zich door korte communicatielijnen, open deuren en de overtuiging dat plezier de drijfveer is voor succes. Je komt te werken voor één of twee van onze merken, waar je nadrukkelijk betrokken wordt bij de beslissingen die worden genomen om het merk naar een hoger niveau te brengen, een groter publiek te bereiken of het ontwikkelen van nieuwe producten.


Wat krijg je?
We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling: je komt terecht in een traject waarin training centraal staat. Je krijgt uitgebreide Sales training en intensieve coaching zodat je snel kunt doorgroeien naar een Accountmanager Buitendienst functie.

Onderdeel van deze training:

 • Zowel interne als externe sales trainingen van experts uit het vak
 • Continue begeleiding op het werk
 • Je gaat mee op klantenbezoek
 • Je mag deelnemen aan events en beurzen
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid, waardoor je sneller stappen zal maken
 • Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Naast een zeer competitief vast salaris, hebben we een fantastische bonusregeling op kwartaalbasis, afhankelijk van je persoonlijke prestaties. Daarnaast heb je een 36-urige werkweek, waardoor je om de week een dag vrij bent!


Je bent overtuigd!

Graag ontvangen wij je CV met korte motivatie t.a.v. Ad Heijblok, HR manager.
Het interviewproces bestaat uit 1 interview en een korte business case.

Kijk voor meer informatie over ons op vakmedianet.nl of neem contact op met Ad Heijblok (HR Manager) of Guido Duijzers (Sales Manager) 06-44381501.